ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts






























Ψάχνει αντίδραση η ΑΕΚ αύριο στην OPAP Arena

Η ΑΕΚ προετοιμάζεται για το αυριανό ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στη Νέα Φιλαδέλφεια, με τη νίκη να αποτελεί μονόδρομος για την ομάδα του Ματίας Αλμέιδα.

Ντροπιαστικό αποτέλεσμα για την ΑΕΚ ήταν η ήττα με 6-0 από τον Ολυμπιακό στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης", στον πρώτο αγώνα για την ημιτελική φάση του Κυπέλλου Ελλάδας.

Έτσι η ομάδα του Ματίας Αλμέιδα ψάχνει την αντεπίθεση της και ο συγκεκριμένος αγώνας έχει μεγάλη σημασία.

Μοιάζει βέβαιο πως ο Αργεντίνος τεχνικός θα προχωρήσει σε αλλαγές. Μολονότι ο Στρακόσα δεν ευθύνεται ξεκάθαρα για κάποιο από τα έξι τέρματα που δέχθηκε η ομάδα του, όλα δείχνουν πως στον αγώνα της Κυριακής (2/3) την εστία θα την υπερασπίζεται ο Μπρινιόλι.

Επίσης, αναμένεται ένας εκ των Βίντα και Μουκουντί να πάρουν "ανάσες", μάλλον και ο Χατζισαφί.

Λόγω της απουσίας του Γιόνσον, ο Σιμάνσκι θα είναι βασικός και ο Πινέδα θα επιστρέψει στα χαφ, με τον Λιούμπιτσιτς ή τον Περέιρα να είναι η τριάδα στη μεσαία γραμμή.

Αριστερός μεσοεπιθετικός θα είναι ο Γκατσίνοβιτς και μένει να δούμε αν θα παραμείνει στα δεξιά ο Ελίασον ή θα ξεκινήσει ο Λαμέλα.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Ad Code

Responsive Advertisement