ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts






























Κάλεσμα του Αχιλλέα Μπέου σε επιχειρηματίες του Βόλου


Σε πρόσφατη συνέντευξή του στον Astra TV, ο Αχιλλέας Μπέος εξέφρασε την απογοήτευσή του για την έλλειψη στήριξης προς την ομάδα του Βόλου ΝΠΣ, αναρωτώμενος αν αξίζει στην πόλη να έχει ομάδα στη Σούπερ Λίγκα. Παρά τις δυσκολίες της φετινής σεζόν, δήλωσε βέβαιος ότι η ομάδα δεν θα υποβιβαστεί.

Ο Μπέος αναφέρθηκε επίσης σε προηγούμενη πρότασή του προς ανθρώπους του Ολυμπιακού Βόλου να αναλάβουν τον Βόλο ΝΠΣ, καθώς και στην ανάληψη του Ολυμπιακού Βόλου από τον Σάκη Τζήμα. Επιπλέον, μίλησε για τη Νίκη Βόλου και τους Παπακωνσταντίνου-Βενέτη, εκφράζοντας την απογοήτευσή του για τα επεισόδια στον αγώνα του Ολυμπιακού Βόλου με την Ανθούπολη.

Τέλος, απέκλεισε το ενδεχόμενο συγχώνευσης με τον Ολυμπιακό Βόλου, αλλά πρότεινε σε Βολιώτες επιχειρηματίες να αναλάβουν τον Βόλο ΝΠΣ, αναφέροντας ότι υπάρχουν διαθέσιμα 500.000 ευρώ στα ταμεία της ΠΑΕ.

Οι δηλώσεις αυτές υπογραμμίζουν την ανάγκη για μεγαλύτερη υποστήριξη και ενότητα στον βολιώτικο αθλητισμό, προκειμένου να αντιμετωπιστούν οι προκλήσεις και να διασφαλιστεί η βιωσιμότητα των ομάδων της περιοχής.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Ad Code

Responsive Advertisement