Δείτε τι έκαναν οι Έλληνες αθλητές, οι οποίοι αγωνίστηκαν την δεύτερη μέρα του Πανευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Κλειστού Στίβου στο Άπελντορν.
Το Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κλειστού Στίβου του 2025 στο Άπελντορν της Ολλανδίας συνεχίζεται κανονικά, όπου είχαμε μαζί με τους Εμμανουήλ Καραλή και Γιάννη Ρίζο άλλες τέσσερις ελληνικές συμμετοχές. Πάμε να δούμε τι έκαναν οι αθλητές της χώρας μας.
800 ΜΕΤΡΑ (Γ)
Την αρχή των Ελλήνων αθλητών στη δεύτερη μέρα της διοργάνωσης έκανε η Γεωργία Δεσπολλάρη, η οποία συμμετείχε στο αγώνισμα των 800 μέτρων. Ήταν μια μέρα που δύσκολα θα ξεχάσει η 22χρονη αθλήτρια, καθώς πραγματοποιήσε το ντεμπούτο της σε μεγάλη διοργάνωση με την εθνική ομάδα. Παρόλο που τερμάτισε στην έκτη και τελευταία θέση της προκριματικής σειράς της με 2:03.80, η Πυργιώτισσα πάλεψε μέχρι το τέλος για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα, αφήνοντας υποσχέσεις για την συνέχεια.
ΑΛΜΑ ΕΙΣ ΥΨΟΣ (Γ)
Δεν γινόταν να μην λείπει από το πανευρωπαϊκό η Τατιάνα Γκούσιν, πρωτάθλητρια στο άλμα εις ύψος. Ο αγώνας της Ελληνίδας ξεκίνησε με πετυχημένο άλμα πάνω από το 1.75μ, ένω συνεχίσε με τον ίδιο ρυθμό και στο ένα 1.80. Το επόμενο άλμα στο 1.85 κατάφερε να το περάσει με δύο προσπάθειες, πριν η ατυχία της χτυπήσει τη πόρτα. Μετά τις δύο πρώτες άκυρες προσπάθειες στο 1.89, η 30χρονη αθλήτρια πέρασε με πολύ καλό άλμα το εμπόδιο, όμως το πόδι της ακούμπησε οριακά τον πήχη ρίχνοντας τον. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα η Γκούσιν να μείνει για λίγο εκτός τελικού, τερματίζοντας τον προκριματικό στην 11η θέση.
ΑΛΜΑ ΕΙΣ ΜΗΚΟΣ (Γ)
Η Αντριάνα Γκόγκα έκανε στο άλμα εις μήκος το ντεμπούτο της σε ευρωπαϊκό πρωτάθλημα, ένα ντεμπούτο όμως που θέλει να ξεχάσει. Η Γκόγκα έκανε τρεις άκυρες προσπάθειες στον προκριματικό, κάτι που σήμαινε ότι τερμάτησε τελευταία χώρις άλμα. Στο ίδιο αγώνισμα συμμετείχε και η Κύπρια Φιλίππα Φωτοπούλου, η οποία κατέλαβε την 12η θέση με καλύτερο άλμα στα 6.41 μέτρα.
ΤΡΙΠΛΟΥΝ (Α)
Οι ελληνικές συμμετοχές της δεύτερης μέρας του πανευρωπαϊκού πρωταθλήματος κλειστού στίβου ολοκληρώθηκε με το τριπλούν, στο οποίο αγωνίστηκε ο Δημήτρης Τσιάμης. Ο άλτης από την Καρδίτσα, με μεγαλύτερο άλμα στα 15.86, τερμάτισε 13ος στον προκριματικό, όμως έφυγε με τον τίτλο του γηραιότερου αθλητή στα 42 του, δείχνοντας ότι η ηλικία είναι απλά ένας αριθμός.
0 Σχόλια