ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts






























Πανευρωπαϊκό Κλειστού Στίβου 2025: «Πέταξε» για τελικό ο Καραλής, 15ος ο Ρίζος στο άλμα επί κοντώ

 


Το παρόν στον τελικό του Πανευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Κλειστού Στίβου στην Ολλανδία θα δώσει στο άλμα επί κοντώ ο Εμμανουήλ Καραλής, ο οποίος πέρασε το όριο πρόκρισης των 5.75 μέτρων, με τον Γιάννη Ρίζο να μην καταφέρνει να συνεχίσει. 

Στο πλαίσιο της δεύτερης μέρας του Πανευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Κλειστού Στίβου 2025 στο Άπελντορν, διεξήχθη ο προκριματικός του άλματος επί κοντώ. Εκεί η Έλλαδα είχε διπλή εκπροσώπηση, με τον εξαιρετικό φέτος Εμμανουήλ Καραλή και τον Γιάννη Ρίζο. Ο Μανόλο θεωρείται το μεγάλο φαβορί για το χρυσό μετάλλιο, καθώς ο Σουηδός ρέκορντμαν Αρμάντ Ντουπλάντις δεν δήλωσε συμμετοχή στη διοργάνωση.

Ο αγώνας ξεκίνησε με τον Γιάννη Ρίζο να περνάει με την πρώτη τα 5.25 μέτρα, ένω στη συνέχεια πέρασε και το εμπόδιο των 5.45 με την δεύτερη προσπάθεια. Ωστόσο, όταν ήρθε η στιγμή για το 5.65, ο αθλητής του Άρη έριξε τον πήχη τρεις φορές, με αποτέλεσμα να τερματίσει στη 15η θέση και να αποκλειστεί από την συνέχεια. 

Στο σημείο όπου τέλειωσε ο αγώνας για τον Ρίζο, ξεκίνησε για τον Καραλή. Ο Μανόλο άρχισε την εμφάνισή του στον προκριματικό πέρνοντας πάνω από τα 5.65 μέτρα, όπου λίγο αργότερα κατάφερε να περάσει πάνω από το όριο των 5.75, με αποτέλεσμα να προκριθεί στον τελικό. 

Ο τελικός του άλματος επί κοντώ, θα γίνει την Κυριακή 9 Μαρτίου, στις 17:42 ώρα Ελλάδος.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Ad Code

Responsive Advertisement