ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts






























Παναθηναϊκός: Δηλώσεις Πάλμερ Μπράουν για τη νίκη κόντρα στον ΟΦΗ

Ο Έρικ Πάλμερ – Μπράουν μίλησε για την ανατροπή του Παναθηναϊκού επί του ΟΦΗ (3-2) και τη φιλοσοφία στην οποία έχει "περάσει" πλεόν στην ομάδα ο Ρουί Βιτόρια.

'Εχει επανέλθει από τη χειρότερη περίοδο της ποδοσφαιρικής του καριέρας, όπως τόνισε ο ίδιος, λίγο μετά το χθεσινό παιχνίδι στο ΟΑΚΑ.

Παρότι ήταν στα "πιτς" εδώ και ενάμιση χρόνο, ο αμυντικός του τριφυλλιού, κατάφερε να εδραιωθεί πλέον στη βασική ενδεκάδα των πράσινων.

Ο Έρικ Πάλμερ – Μπράουν βγάζει αυτοπεποίθηση, κάτι το οποίο έχει προσδώσει σε ολόκληρο τον Παναθηναϊκό ο Ρουί Βιτόρια. Αυτό γίνεται αντιληπτό και από τα όσα είπε ο Αμερικανός κεντρικός αμυντικός ,για τον τρόπο που το τριφύλλι έκανε τη μεγάλη ανατροπή απέναντι στην ομάδα του Ράσταβατς, παρά το 2-0 υπέρ των φιλοξενούμενων στην ανάπαυλα. Μία νίκη, που ήταν κατά κάποιο τρόπο υποχρεωτική,για να τιμηθεί κιόλας ο πρόσφατα εκλειπών, Μίμης Δομάζος.

«Συμβαίνει στο ποδόσφαιρο το να βρεθείς πίσω στο σκορ. Είναι απλά κομμάτι του ποδοσφαίρου. Είχαμε αυτοπεποίθηση να ξαναμπούμε στο δεύτερο μέρος και να το γυρίσουμε. Είχαμε θέληση και μαχητικότητα. Ξέραμε πόση δουλειά είχαμε να κάνουμε μετά την ανάπαυλα.

Είπαμε στ’ αποδυτήρια ότι το ματς δεν τελείωσε και ότι μπορούσαμε στα επόμενα 45’ να πετύχουμε το στόχο μας για την ανατροπή», είπε αρχικά ο 27χρονος αμυντικός.

«Είχαμε και στο πρώτο ημίχρονο κάποιες καλές στιγμές. Είχαμε την κατοχή, αλλά ο ΟΦΗ πέτυχε δυο πολύ καλά γκολ. Δεν μας έπιασε ποτέ πανικός. Ξέραμε ότι δεν έπρεπε να επιτρέψουμε άλλα τέρματα και έπρεπε να είμαστε πιο προσεκτικοί. Τους κουράσαμε με την κατοχή και την κυκλοφορία της μπάλας. Έτσι άνοιξαν ορισμένοι χώροι και βρήκαμε τα γκολ της νίκης».

«Και στο παρελθόν είχα τραυματισμούς, αλλά αυτό που πέρασα ήταν το χειρότερο που έχω ζήσει. Όλοι ήταν δίπλα μου. Η οικογένειά μου, οι φίλοι μου, η ομάδα μου, οι συμπαίκτες μου. Όλοι με βοήθησαν. Δεν έχει σημασία πια ποιος παίζει. Υπάρχει εμπιστοσύνη για όλους.

Αυτός είναι ο Παναθηναϊκός, αυτή είναι η ομάδα που έχουμε χτίσει και η φιλοσοφία μας. Πιστεύουμε όποιον βρίσκεται στο χορτάρι. Όποιος κι αν είναι στις επιλογές του προπονητή, όλοι περιμένουμε να τα καταφέρουμε και να πάρουμε αυτό που χρειαζόμαστε» ήταν τα λόγια του Έρικ Πάλμερ-Μπράουν.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Ad Code

Responsive Advertisement