ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts






























Δηλώσεις Μάκη Γκαγκάτση για το προπονητικό κέντρο της Εθνικής

Ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Μάκης Γκαγκάτσης, ανακοίνωσε σε εκδήλωση της ΕΠΣ Κοζάνης, ότι σύντομα θα διευθετηθεί το θέμα με το προπονητικό κέντρο της Εθνικής Ελλάδας.

Ο Μάκης Γκαγκάτσης ήταν παρόντας στην κοπή της πίτας της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Κοζάνης και αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στο προπονητικό κέντρο της Εθνικής.

Ο πρόεδρος της ΕΠΟ επεσήμανε ότι η "γαλανόλευκη" δεν μπορεί "να είναι τσιγγάνος", προαναγγέλλοντας άμεσα ανακοινώσεις για την απόκτηση του δικού της προπονητικού κέντρου.

Σχετική δήλωσή του:

"Η βάση του ποδοσφαίρου πρέπει να είναι υγιής. Έχουμε εκπονήσει ένα πρόγραμμα για να σταματήσουμε τη συρρίκνωση του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου που άρχισε την τελευταία δεκαετία. Χωρίς ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο δεν υπάρχει επαγγελματικό.

Στόχος, όραμα και στοίχημα αυτής τη διοίκησης είναι το προπονητικό κέντρο της Εθνικής ομάδας. Θέλω να πιστεύω ότι σύντομα θα είμαστε σε θέση να ανακοινώσουμε ώστε οι Εθνικές ομάδες ν’ αποκτήσουν το σπίτι τους.

Δεν μπορεί η Εθνική να είναι τσιγγάνος για να αγωνίζεται και να προπονείται".

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Ad Code

Responsive Advertisement