Ο τρεις φορές Ολυμπιονίκης Φρεντ Κέρλι συνελήφθη στο Μαϊάμι, αντιμετωπίζοντας μάλιστα κατηγορίες για επίθεση και αντίσταση κατά των αρχών.
Μετά από διαμάχη του με αστυνομικούς σε παραλία του Μαϊάμι, η αστυνομία της πόλης ανακοίνωσε τη σύλληψη του τρεις φορές Ολυμπιονίκη Φρεντ Κέρλι.
Όπως γράφει το WSVN.com, ο Αμερικανός σπρίντερ προσέγγισε σημείο στο οποίο διεξαγόταν αστυνομική έρευνα και προσπάθησε να φτάσει μέχρι το όχημά του. Ο Κέρλι έγινε επιθετικός απέναντι στους αστυνομικούς και όταν του ζητήθηκε να αποχωρήσει από το σημείο, αρνήθηκε να το κάνει παρά την προσπάθεια για αποκλιμάκωση της κατάστασης, με αποτέλεσμα να υπάρξει ένταση μέχρι την σύλληψή του.
Ζητήθηκαν μάλιστα αστυνομικές ενισχύσεις, ενώ τον Αμερικανό στόχευσε και όπλο αναισθητοποίησης, με τον αθλητή πλέον να αντιμετωπίζει κατηγορίες για επίθεση και αντίσταση κατά των αρχών.
0 Σχόλια