ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts






























Ρασβάν Λουτσέσκου: Την Τετάρτη (8/1) ορίστηκε η συνεδρίαση της Επιτροπής Εφέσεων για την υπόθεσή του

 


Η Επιτροπή Εφέσεων, όπως ενημέρωσε η ΕΠΟ, θα συνεδριάσει στις 8 Ιανουαριου για τις εφέσεις του ΠΑΟΚ και του Ρασβάν Λουτσέσκου. Ταυτόχρονα, θα εκδικαστεί και η έφεση του Παναθηναϊκού για τον Γιώργο Τζαβέλλα.

Την Τετάρτη (8/1) στις 16:00 θα συνεδριάσει η Επιτροπή Εφέσεων με σκοπό να εκδικάσει τις εφέσεις των ΠΑΟΚ και Ραζβάν Λουτσέσκου για όσα συνέβησαν στο περιθώριο του ντέρμπι με την ΑΕΚ στην OPAP Arena για το Κύπελλο Ελλάδος Betsson.

Την ίδια στιγμή θα εκδικαστεί και η έφεση του Παναθηναϊκού για την ποινή που επιβλήθηκε στον Γιώργο Τζαβέλλα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΠΟ:

«ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΕΦΕΣΕΩΝ

Τετάρτη 08/01/2025 - ώρα 16:00

1. Έφεση του σωματείου α) ΑΠΣ ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ κατά 1. της υπ’ αριθ. 760/2024 απόφασης της Πειθαρχικής Επιτροπής της ΕΠΟ, 2. του σωματείου ΑΣ ΝΕΣΤΟΣ ΧΡΥΣΟΥΠΟΛΗΣ, 3. του σωματείου Μ.Γ.Σ. Ο ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ.

2. Έφεση της α) ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΑΟ, β) ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΤΖΑΒΕΛΛΑ κατά της υπ’ αριθ. 759//2024 απόφασης της Πειθαρχικής Επιτροπής της ΕΠΟ.

3. Έφεση του Razvan Lucescu κατά της υπ’ αριθ. 761//2024 απόφασης της Πειθαρχικής Επιτροπής της ΕΠΟ.

4. Έφεση της α) ΠΑΕ ΠΑΟΚ, β) ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΘΕΟΔΩΡΙΔΗ, γ) ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΤΣΟΝΑΚΑ, δ) ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΚΑΠΟΥΛΑ, δ ) ΠΑΝΤΕΛΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗ κατά της υπ’ αριθ. 761//2024 απόφασης της Πειθαρχικής Επιτροπής της ΕΠΟ».

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Ad Code

Responsive Advertisement