ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts






























Όσμαν: «Πρέπει να ράψουμε το 8ο αστέρι»


Δείτε τι δήλωσε Τσέντι Όσμαν πριν το ματς του Παναθηναϊκού με τη Βίρτους στο ΟΑΚΑ (3/1, 21:15), στο πλαίσιο της 19ης αγωνιστικής της Euroleague.

Ποδαρικό στο ΟΑΚΑ θα κάνει το 2025 ο Παναθηναϊκός AKTOR, καθώς θα υποδεχτεί την Παρασκευή την Μπολόνια (3/1, 21:15), στο πλαίσιο της 19ης αγωνιστικής της Euroleague.

Ο Τούρκος φόργουορντ του «Τριφυλλιού», Τζέντι Όσμαν μίλησε πριν από το ματς και έκανε ευχές για το νέο έτος.

Αναλυτικά τα όσα ανέφερε:

«Έχουν νέο προπονητή και θεωρώ πως παίζουν καλύτερα τώρα. Κλείσαμε το 2024 με πολύ καλό τρόπο. Κερδίσαμε όλα τα παιχνίδια που παίξαμε και είμαστε σε καλή κατάσταση. Πρέπει όμως να συνεχίσουμε να χτίζουμε πάνω σε αυτό, μιας και είμαστε μόλις στον Ιανουάριο.

Ο Γκέιμπριελ έπαιζε πολύ καλά στη Μακάμπι. Στο ντεμπούτο του ήταν φανταστικός. Πιστεύω πως θα μας βοηθήσει σε όλη τη σεζόν.

Θέλω να ξανακερδίσουμε τον τίτλο στην EuroLeague, να κάνουμε το back-to-back. Αυτό είναι. Πρέπει να ράψουμε το 8ο αστέρι. Σε προσωπικό επίπεδο, θέλω απλά να είμαι υγιής. Εύχομαι σε όλους υγεία και χαρά!».

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Ad Code

Responsive Advertisement