Ο Γιάννης Μυστακίδης αποφάσισε να «κρεμάσει» τα παπούτσια του σε ηλικία των 30 ετών.
Ο Θεσσαλονικιός μεσοεπιθετικός έκανε μία αρκετά αξιόλογη καριέρα. Ξεκίνησε από τον ΠΑΟΚ ενώ στη συνέχεια πέρασε -μεταξύ άλλων- και από Παναθηναϊκό, Ξάνθη, ΠΑΣ Γιάννινα, Γκόρνικ, Ντε Γκράαφσαπ και Πανσερραϊκό.
Ο ίδιος, με ανάρτησή του στο instagram, ευχαρίστησε το ποδόσφαιρο για όλα όσα πέρασε στην καριέρα του.
«Είναι μια πολύ δύσκολη στιγμή για μένα καθώς ήρθε η ώρα που πρέπει να αποχαιρετήσω αυτό που ονειρεύτηκα και αγάπησα από μικρό παιδί :
ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
Ήρθε η ώρα που , για πρώτη φορά από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου , επιλέγω να βάλω πάνω από όλα την σωματική και ψυχική μου υγεία.
Πάλεψα με όλες μου τις δυνάμεις να κάνω το όνειρο του μικρού Γιάννη πραγματικότητα παλεύοντας με τα 5 χειρουργεία και άλλες τόσες δυσκολίες και τραυματισμούς , και νιώθω περήφανος μέχρι εδώ που έφτασα.
Μου χάρισε μερικές από τις καλύτερες στιγμές της ζωής μου καθώς κατάφερα να παίξω στο υψηλότερο επίπεδο που ονειρεύτηκα!
Θέλω να ευχαριστήσω τον θεό που κατάφερα να παίξω στην ομάδα της καρδιάς μου το @paok_fc
Όπως επίσης την τιμή που είχα να αγωνιστώ στην μεγάλη ομάδα του @fcpanathinaikos
Τα Γιάννενα
Τον Βόλο
Την @gornikzabrzesa
Τη @degraafschap
Τον Πανσερραϊκό
Την Βέροια
την Ξάνθη
Και το Καμπανιακό
Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους συμπαίκτες μου , τους προπονητές μου , τους γιατρούς τους θεραπευτές , το staff στα αποδυτήρια και όλους τους φιλάθλους κάθε ομάδας που στάθηκαν στο πλευρό μου!
Πάνω από όλα ευχαριστώ την οικογένεια μου,
που χωρίς την στήριξη και την αγάπη τους δεν θα τα κατάφερνα,
όπως και τους ανθρώπους μου που ήταν εκεί στις πιο δύσκολες στιγμές μου!!!
Ένας κύκλος κλείνει
Ένας άλλος ανοίγει
Ήταν ένα υπέροχο αλλά παράλληλα δύσκολο με πολλές δοκιμασίες για μένα ταξίδι που μου χάρισε πολλά περισσότερα από ότι νόμιζα !!!
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
FOOTBALL THANK YOU».
0 Σχόλια