Στη λίστα των επιλογών του Πορτογάλου προπονητή των πράσινων είναι ο επιθετικός Μοσταφά Μοχάμεντ.
Το τριφύλλι, ενόψει των χειμερινών μεταγραφών, στοχεύει στην πλαισίωση του Φώτη Ιωαννίδη με έναν καθαρό φουνταριστό.Σύμφωνα με τα ρεπορτάζ ο "εκλεκτός" είναι ο ο 27χρονος Αιγύπτιος επιθετικός της Ναντ, Μοσταφά Μοχάμεντ.
Πολύ γνωστός του Ρουί Βιτόρια, καθώς αποτέλεσε τη βασική επιλογή του Πορτογάλου προπονητή κατά τη διάρκεια της θητείας του ως τεχνικός της Εθνικής Αιγύπτου.
Ο Μοχάμεντ είναι "φευγάτος" από την γαλλική Ναντ, δεν επιθυμεί να επαναπατριστεί, έχοντας θέσει ως προτεραιότητα την παραμονή στην Ευρώπη και αν είναι δυνατόν τη συνέχεια της καριέρας του σε top πρωτάθλημα.
Για την ώρα ο Αιγύπτιος στράικερ δεν έχει κάποια πρόταση από άλλη ομάδα και το θετικό είναι πως το ύψος του συμβολαίου του στη Ναντ είναι εντός των οικονομικών δυνατοτήτων του Παναθηναϊκού.
0 Σχόλια