Ο Ανδρέας Δημάτος και Γεράσιμος Γασπαρινάτος, παρουσίασαν σήμερα (5/12) στο «Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης», το νέο τους βιβλίο «100 χρόνια ΑΕΚ - Η ιστορία της ΑΕΚ μέσα από την εξέλιξη του γηπέδου της». Σε αυτή τη φαντασμαγορική εκδήλωση, παρευρέθηκαν πρόσωπα που έπαιξαν καθοριστικό ρόλο στην ιστορία της «Ένωσης».
Επίσης, δεν θα μπορούσε να λείψει και ο ισχυρός άνδρας της ομάδας, Μάριος Ηλιόπουλος. Στον λόγο που εκφώνησε κατά τη διάρκεια της παρουσίασης, ανέφερε τις βλέψεις που έχει για τον σύλλογο ενώ υπογράμμισε πως διαθέτει την ίδια «τρέλα» με τον Δημήτρη Μελισσανίδη.
Αναλυτικά όσα ανέφερε:
«Φαντάζομαι εδώ, είναι όλοι οι άνθρωποι που έχουν δώσει περισσότερα από εμένα στην ΑΕΚ. Από το ποδόσφαιρο είχα αποξένωση… Όμως το πάθος και ο Δημήτρης ήταν που έκαναν την καρδιά μου να χτυπάει γι’ αυτή τη μεγάλη ομάδα. Αυτήν την ομάδα που καμιά άλλη δεν είναι τέτοια. Η ομάδα που ο Πατριάρχης λέει ότι θα την υποστηρίζει μέχρι την τελευταία του πνοή.
Το γήπεδο μας είναι το κόσμημα του ελληνικού ποδοσφαίρου. Εμπνέει την ομάδα. Θέλω η ΑΕΚ να γίνει σαν τον Γκάλη. Με όλα αυτά που θα γίνουν και θα γίνουν γιατί ο λόγος μας είναι συμβόλαιο να εμπνεύσει τα νέα παιδιά. Η κοινωνία δεν βαδίζει καλά και ο αθλητισμός μπορεί να εμπνεύσει τις νέες γενιές. Ένα πράγμα: Η ΑΕΚ μετά τα 100 χρόνια μπαίνει σε έναν νέο κύκλο.
Θα προσπαθήσω να κρατήσω ψηλά τα όνειρα και τη σημαία της ΑΕΚ. Ζήτω η ΑΕΚ. Δημήτρη όλοι ξέρουν τι προσέφερες. Είχα έρθει μαζί σου όταν φτιαχνόταν το γήπεδο και είδα το συναίσθημα, την τρέλα σου. Μοιραζόμαστε την ίδια τρέλα».
0 Σχόλια