Ο πρόεδρος της ΕΠΟ Μάκης Γκαγκάτσης στάθηκε στην ευκαιρία που έχει η Εθνική για άνοδο στην League A και την απόδειξη πλέον της αναβάθμισης του ρόστερ με σπουδαίες νέες ταλαντούχες προσθήκες έχοντας τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς στο τιμόνι της διαχείρησης.
ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ:
"Η κλήρωση για τους αγώνες της Εθνικής Ομάδας μας με τη Σκωτία, σηματοδοτεί μια νέα πρόκληση και ευκαιρία για την ομάδα μας ώστε να επιτευχθεί η άνοδος στην League A.
Είμαστε ήδη περήφανοι για την πορεία της Εθνικής Ομάδας. Κυρίως, όμως, για το γεγονός ότι έχει επανασυνδεθεί με τον κόσμο, ο οποίος έχει διακρίνει την προσπάθεια και το πάθος και έχει αγκαλιάσει το γκρουπ των παικτών υπό την καθοδήγηση του Ιβάν Γιοβάνοβιτς.
Αυτή η κλήρωση είναι ένα ακόμη βήμα στο ταξίδι μας προς την επιστροφή στις μεγάλες διοργανώσεις, και εμείς, ως Ομοσπονδία, θα υποστηρίξουμε τους παίκτες και το τεχνικό επιτελείο με όλες μας τις δυνάμεις.
Ευχαριστούμε και πάλι τον κόσμο για την αμέριστη υποστήριξή του και τον καλούμε εκ νέου να σταθεί στο πλευρό της Εθνικής απέναντι στην Σκωτία. Η ενότητα, η στήριξη και η πίστη στους διεθνείς μας είναι τα κλειδιά για την επίτευξη των στόχων μας".
0 Σχόλια