ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code 

Super League 2: Επικυρώθηκε η βαθμολογία των Play-off και Play-out Μετά την συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου, επικυρώθηκαν οι βαθμολογίες σε Play Off και Play Out σε Super League 2. Και τυπικά ανέβηκαν κατηγορία οι Λεβαδειακός και Athens Kallithea.


Αναλυτικά οι αποφάσεις του Διοικητικού Συμβουλίου της Super League 2 έχουν ως εξής:


 «Ολοκληρώθηκε το Διοικητικό Συμβούλιο της Super League 2, όπου λήφθηκαν οι εξής αποφάσεις:


1. Εγκρίθηκαν τα πρακτικά του τελευταίου Δ.Σ.

2. Επικυρώθηκαν οι βαθμολογικοί πίνακες Play Off / Play Out Α΄ και Β’ ομίλου, όπως αυτοί αναφέρονται στην ιστοσελίδα της Διοργανώτριας. Στην Super League προβιβάστηκαν η ΠΑΕ Λεβαδειακός και η Athens Kallithea FC. Υποβιβάζονται στην Γ’ Εθνική κατηγορία, οι ΠΑΕ Κοζάνη, ΠΑΕ Αναγέννηση Καρδίτσας, ΠΑΕ Αιολικός, ΠΑΕ Ολυμπιακός Β, ΠΑΕ Γιούχτας, ΠΑΕ Παναθηναϊκός Β.

3. Επικυρώθηκε η βαθμολογία της Κ19, όπως αυτή αναφέρεται στην ιστοσελίδα της Διοργανώτριας. Πρωταθλήτρια της Κ19 αναδείχθηκε η ΠΑΕ Παναχαϊκή.

4. Αποφασίστηκε η διεξαγωγή Γενικής Συνέλευσης για έγκριση Διοικητικού και Οικονομικού Απολογισμού, την Τρίτη 9 Ιουλίου 2024. Θα ακολουθήσει Διοικητικό Συμβούλιο με θέμα, μεταξύ άλλων, την έγκριση της προκήρυξης του Πρωταθλήματος Super League 2, αγωνιστικής περιόδου 2024-2025».Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια


Ad Code