Ο Κώστας Σλούκας συνεχίζει να δείχνει πως ήταν κομβικός στη κατάκτηση της Euroleague από τον Παναθηναϊκό, καθώς έπειτα από ψηφοφορία της Ένωσης Παικτών της EuroLeague αναδείχτηκε και πήρε το βραβείο του Καλύτερου 6ου παίκτη για την φετινή σεζόν.
Η ELPA έκανε την ανακοίνωση για τον αρχηγό του Παναθηναϊκού, επισημαίνοντας ότι στα περισσότερα από τα μισά φετινά ματς του στη EuroLeague ήρθε από τον πάγκο, έχοντας ξεχωριστή προσφορά σε όσα πέτυχαν οι «πράσινοι».
Σε 34 αγώνες, ο Σλούκας ξεκίνησε στους 19, ενώ στους υπόλοιπους έκανε αυτό που του απέφερε το βραβείο. Μέτρησε 12.7 πόντους, 3.2 ριμπάουντ και 5.6 ασίστ σε αυτούς τους αγώνες.
2024 ELPA Players’ Choice Award “BEST 6TH MAN” goes to @kos_slou once again 🙌
— EuroLeague Players Association (@the_ELPA) June 5, 2024
🔎 A player that started more than half of EuroLeague regular season games from the bench and had biggest impact on his team’s overall play.
#ELPlayers #ELPA #PlayersChoiceAwards pic.twitter.com/1M3BNQMURb
0 Σχόλια