ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code
































Επίσημα στον πάγκο της Γιουβέντους ο Τιάγκο Μότα μέχρι το 2027

 


Ο Τιάγκο Μότα είναι και επίσημα πλέον ο νέος προποντής της Γιουβέντους, με τους «μπιανκονέρι» να τον «κλείνουν» μέχρι το 2027.

Ο Τιάγκο Μότα ήταν γνωστό πως θα αναλάβει τη Γιουβέντους και έμενε μόνο η επίσημη ανακοίνωση από πλευράς της ιταλικής ομάδας. 

Αυτή ήρθε την Τετάρτη (12/6) το βράδυ με τον Μότα να υπογράφει έως το 2027 στον ιταλικό σύλλογο, ο οποίος ανακοίνωσε με ένα πανέξυπνο και καλαίσθητο βίντεο!

Η ανακοίνωση αναφέρει:

"Είναι επίσημο: ο επόμενος προπονητής της Γιουβέντους θα είναι ο Τιάγκο Μότα. Ο Ιταλο-Βραζιλιάνος τεχνικός υπέγραψε συμφωνία με τη Γιουβέντους έως τις 30 Ιουνίου 2027.

"Είμαι πολύ χαρούμενος που ξεκινώ μια νέα εμπειρία στο τιμόνι ενός μεγάλου συλλόγου όπως η Γιουβέντους. Ευχαριστώ τους ιδιοκτήτες και τη διοίκηση που διαβεβαιώνω για όλη μου τη φιλοδοξία να διατηρήσω τα χρώματα της Γιουβέντους ψηλά και να κάνω τους οπαδούς χαρούμενους".

Ο Τιάγκο Μότα ξεκίνησε την καριέρα του ως τεχνικός από τον πάγκο της ομάδας νέων της Παρί Σεν Ζερμέν το 2018, ενώ σημαντικό πέρασμα έκανε από την Μπολόνια με την οποία κατάφερε να πετύχει μια σπουδαία πρόκριση στο Champions League.


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια


 

Ad Code