ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Παναθηναϊκός: Εκτός οι Ιωαννίδης και Μπερνάρ



Με δύο προβλήματα συνεχίζεται η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για την αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ (15/5) στο γήπεδο της Τούμπα, με τον Φατίχ Τερίμ να έχει και πάλι γεμάτο απουσιολόγιο.


 Στο πρόγραμμα της Τετάρτης (8/5) το πρόγραμμα περιλάμβανε παιχνίδι σε όλο το γήπεδο, με τους Ιωαννίδη και Μπερνάρ ακολουθούν ατομικό, ενώ τόσο ο Μλαντένοβιτς, όσο και ο Αϊτόρ, ο οποίος επέστρεψε από την άδεια που του είχε δοθεί, έκαναν γυμναστήριο, την ίδια στιγμή που οι παίκτες που δεν έχει διαθέσιμους ο Παναθηναϊκός για καιρό, Μάγκνουσον, Πάλμερ-Μπράουν, να ακολουθούν το δικό τους πρόγραμμα.

Ο Φώτης Ιωαννίδης και ο Μπερνάρντ παρά το γεγονός πως έκαναν το δικό τους πρόγραμμα αυτές τις ημέρες, αναμένεται να είναι πανέτοιμοι στο ντέρμπι της Τούμπας την ερχόμενη Τετάρτη.

Ο Παναθηναϊκός από το απόγευμα της Τρίτης έχει ξεκινήσει την προετοιμασία του για το παιχνίδι της Τετάρτης κόντρα στον ΠΑΟΚ στη Τούμπα(15/5), σε ένα φινάλε της σεζόν όπου το 3/3 είναι μονόδρομος για το «τριφύλλι». Να νικήσει δηλαδή τον «δικέφαλο» του Βορρά, να επικρατήσει επί του Ολυμπιακού(19/5) και φυσικά να κατακτήσει και το Κύπελλο στον τελικό με τον Άρη στο Πανθεσσαλικό(25/5), ώστε να ολοκληρώσει την σεζόν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code