ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code
































Ολυμπιακός: Το στατιστικό του με τους «προσωρινούς» προπονητές των «πράσινων»

Ο Ολυμπιακός κόντρα στον Παναθηναϊκό έχει ένα καλό και ταυτόχρονα…. περίεργο στατιστικό, όταν υπάρχει η αλλαγή προπονητή.

Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός δίνουν την τελευταία μάχη για φέτος, στην 10η αγωνιστική των playoff, της Stoiximan Super League. Ένας «τελικός» και για τις δύο ομάδες, αφού κρίνει κατά πολλοί την έξοδο τους στην Ευρώπη, λόγω της βαθμολογικής τους θέσης όπου βρίσκονται (Παναθηναϊκός 4ος με 71 Β. και ο Ολυμπιακός 3ος με 73).

Η ομάδα των «ερυθρόλευκων» έχει ένα περίεργο και ταυτόχρονα πολύ καλό στατιστικό  στην Λεωφόρο, όταν ο Παναθηναϊκός είχε προσωρινό προπονητή. Βέβαια τα πράγματα με τον Χρήστο Κόντη δεν γνωρίζουμε πως θα εξελιχθούν, αλλά μέχρι στιγμής το πλάνο είναι το ματς στην Λεωφόρο και ο τελικός κυπέλλου.  Η ομάδα των Πειραιωτών και τις δύο φορές που αντιμετώπισε τον Παναθηναϊκό, με προσωρινό προπονητή στην Λεωφόρο, κατάφερε να κερδίσει και τις δύο με 1-4. 

Η «εφιαλτική» βραδιά στην ρεβάνς του κυπέλλου 

Ο Ολυμπιακός αντιμετώπιζε τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ, όπου ήρθαν ισόπαλοι με 1-1. Εκεί οι «πράσινοι» για προπονητή είχαν, τον Άγγελο Αναστασιάδη, ωστόσο μετά την ήττα από την Στουρμ Γκρατς, ο Έλληνας τεχνικός απολύθηκε και την θέση του την πήρε ο Στράτος Αποστολάκης. 

Ο Αποστολάκης έκατσε στον πάγκο του δεύτερου ημιτελικού, κόντρα στον Ολυμπιακό όπου διεξήχθει στην Λεωφόρο. Εκεί η ομάδα του Τάκη Λεμονή ήταν σε… εξαιρετική φόρμα και «σκόρπισε» τον Παναθηναϊκό με 1-4. Τα γκολ θα πέτυχαν οι Γεωργάτος, Αλεξανδρής, Τζιοβάνι και Λουτσιάνο. Το γκολ για τον Παναθηναϊκό τότε το είχε πετύχει ο Λυμπερόπουλος, μετά την απόκρουση από το πέναλτι που εκτέλεσε ο Μπασινάς, ο Έλληνας ποδοσφαιριστής των «πράσινων» πήρε το «ριμπάουντ» και βρήκε δίχτυα. 

Τα «λιοντάρια» του Μαρτίνς κόντρα στον νυν προπονητή της Κ19 του Ολυμπιακού 

Την σεζόν 2020/2021 ο Ολυμπιακός αντιμετώπισε τον Παναθηναϊκό, στο «Απόστολος Νικολαΐδης» στην τελευταία αγωνιστική των playoff της Super League. Τότε οι «ερυθρόλευκοι» είχαν προκριθεί στον τελικό κυπέλλου κόντρα στον ΠΑΟΚ και έδιναν τυπικά το τελευταίο τους παιχνίδι στην Λεωφόρο, αφού είχαν «κλειδώσει» το πρωτάθλημα. 

Ο Παναθηναϊκός είχε προπονητή τον Λάζλο Μπόλονι εκείνη την σεζόν, μετά το αποτυχημένο ξεκίνημα με τον Πογιάτος στον πάγκο του. Ωστόσο ο Ιταλός τεχνικός ενώ ξεκίνησε καλά στην συνέχεια… έκανε «νερά» και έφυγε, μετά την ήττα από την ΑΕΚ (0-1), που άφησε τον Παναθηναϊκό εκτός Ευρώπης.

Για το κλείσιμο της σεζόν ο Παναθηναϊκός είχε στον πάγκο του, τον νυν προπονητή της Κ19 του Ολυμπιακού, αλλά και βοηθό προπονητή του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ, Σωτήρη Συλαϊδόπουλο. Μάλιστα ο Έλληνας τεχνικός κάθισε και σαν προσωρινός προπονητής στον πάγκο του Ολυμπιακού, μετά την απόλυση του Κάρλος Καρβαλιάλ και κέρδισε τον ΟΦΗ στο Φάληρο, με 4-0.

Οι «ερυθρόλευκοι» την σεζόν 2020/2021 κατάφεραν να κερδίσουν ξανά με 1-4. Οι σκόρερς τότε ήταν οι, Ελ Αραμπί (x2) και Μασούρας (x2). Ο Παναθηναϊκός είχε πετύχει ένα φοβερό γκολ έξω από την περιοχή, με τον Μαουρίσιο. 

Οι δύο «αιώνιοι» δίνουν άλλη μια μεγάλη μάχη στην Λεωφόρο. Ο Παναθηναϊκός και αυτή την φορά θα βρίσκεται με προσωρινό προπονητή, εκτός βέβαια και αν αλλάξουν τα πράγματα με τον Κόντη. Η ομάδα των «πράσινων» βρισκόμενη στην 4η θέση χρειάζεται οπωσδήποτε νίκη, ώστε να εξασφάλιση μια θέση στην Ευρώπη χωρίς να χρειάζεται να περιμένει μέχρι τον τελικό κυπέλλου. Από την άλλη ο Ολυμπιακός και με ισοπαλία βρισκόμενος στην 3η θέση παίρνει ευρωπαϊκό εισιτήριο, χωρίς να περιμένει τον τελικό του Conference League. Σίγουρα αναμένουμε να δούμε ένα μεγάλο ματς και από τις δυο πλευρές, με τον Χρήστο Κόντη να έχει δείξει καλά σημάδια, με την ομάδα του Βόλου.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια


 

Ad Code