ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

MOTO&CARS AKRATA: Μια γιορτή για τον μηχανοκίνητο αθλητισμό









Το MOTO&CARS αποτελεί μια γιορτή για το μηχανοκίνητο αθλητισμό η οποία λαμβάνει χώρα ετησίως λίγα μόλις χιλιόμετρα έξω από την Αθήνα.
Τι είναι ;
Η εκδήλωση ξεκινάει από το πρωί στο σιδηροδρομικό σταθμό της Ακράτας. Πρόκειται για μια ετήσια γιορτή στο μέσον της άνοιξης, όπου αγωνιστικά αλλά και μη αυτοκίνητα και μηχανάκια παίρνουν μέρος πραγματοποιώντας επιδείξεις που συνεπαίρνουν το κοινό από το πρώτο δευτερόλεπτο.
Πότε ξεκίνησε;
Ξεκίνησε πριν από τέσσερα χρόνια (2020) και φέτος αναμένεται να διοργανωθεί για πέμπτη συνεχόμενη χρονιά.
Ποιοι συμμετέχουν;
Όπως είναι λογικό είναι αρκετά μεγάλο το ενδιαφέρον των ντόπιων, οι οποίοι σπεύδουν είτε για να παρακολουθήσουν από κοντά τις επιδείξεις είτε για να γίνουν και αυτοί μέρος της εκδήλωσης. Δεν είναι όμως μόνο οι ντόπιοι, αφού άτομα από διάφορες περιοχές της χώρας και κυρίως από την πρωτεύουσα (Αθήνα) λαμβάνουν μέρος στην εν λόγω εκδήλωση.
Το ενδιαφέρον του κοινού είναι διαρκώς αυξανόμενο. Ενδεικτικό μάλιστα είναι το γεγονός ότι οι συμμετοχές ξεπέρασαν κάθε προσδοκία των διοργανωτών, οι οποίοι εργάστηκαν σκληρά καταφέρνοντας να υπερδιπλασιάσουν τις συμμετοχές σε σχέση με πέρυσι. Πάνω από 170 αυτοκίνητα και μηχανάκια θα συμμετάσχουν στις φετινές επιδείξεις.
Το 5ο MOTO&CARS έρχεται την προσεχή Κυριακή 28 Απριλίου στις 12:00 και αναμένεται να μαγνητίσει τα βλέμματα των φίλων του μηχανοκίνητου αθλητισμού.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code