ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Kύπελλο Ελλάδος: Προς 25 Μαϊου ο τελικός



Όπως όλα δείχνουν η ΕΠΟ δείχνει να έχει καταλήξει στην τελική ημερομηνία διεξαγωγής του τελικού κυπέλλου Ελλάδος για το Σάββατο 25 Μαΐου και ώρα 20:30 στο Πανθεσσαλικό, με την επικαιροποίηση τους και τις τελικές ανακοινώσεις να είναι τα μόνα που απομένουν για την οριστικοποίηση της ημερομηνίας.


 Αρχικά υπήρχαν σκέψεις και σενάρια για τρείς πιθανές ημερομηνίες, στις 22, 23 και 25 του Μάϊου. Η πρώτη αποκλείστηκε εκτός κυρίως λόγω ότι ο τελικός του Europa League ήταν προγραμματισμένος την ίδια μέρα ενώ και η τρίτη ημερομηνία είχε μία αντίστοιχη παράμετρο, αφού τότε θα διεξαχθεί ο τελικός του Champions League Γυναικών. Όμως, επειδή εκείνη την μέρα είναι κι άλλοι τελικοί προγραμματισμένοι, όπως αυτός του Κυπέλλου Αγγλίας, τελικά δεν υπάρχει πρόβλημα.

Παράλληλα, αυτό σήμαινε πως προέκυπτε και λόγος χρήσης της ημερομηνίας της 23ης του Μαΐου, που ουσιαστικά ήταν η εφεδρική σε περίπτωση που δεν μπορούσε να βρεθεί άκρη με τις άλλες δύο ενώ αντίθετη σ' αυτή την επιλογή ήταν και η Cosmote TV, που δεν ήθελε με τίποτα να διεξαχθεί ο αγώνας καθημερινή.

Υπενθυμίζουμε πως η ΕΠΟ είχε στείλει και επιστολή στην UEFA για να ρωτήσει για το αν θα μπορούσε ο τελικός να διεξαχθεί σε μία από τις δύο αυτές μέρες. Όσον αφορά το θέμα της παρουσίας φιλάθλων εκεί δεν έχει ακόμη υπάρξει κάτι επίσημο. Το Πανθεσσαλικό συνεχίζει να μην έχει κάμερες και γι' αυτό δεν υπάρχουν και φίλαθλοι στους εντός έδρας αγώνες του Βόλου.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code