ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Κολύμβηση: Τεράστιος Ντούμας έθεσε υποψηφιότητα για Ολυμπιακούς Αγώνες

Σε μια τεράστια διάκριση κατάφερε να φτάσει ο Έλληνας κολυμβητής με καταγωγή από την Αλεξανδρούπολη Ευάγγελος - Εφραίμ Ντούμας.

Ο ίδιος αγωνιζόμενος στα 100μ. πρόσθιο στο πλαίσιο του Acropolis Swim Open σημείωσε χρόνο 1:00.66 καταρρίπτοντας το δικό του Πανελλήνιο ρεκόρ παίδων (1:01.88) που κρατούσε από τις 20/4 και τους σχολικούς αγώνες.

Ταυτόχρονα κατάφερε να σημειώσει και Πανελλήνιο ρεκόρ εφήβων καταρρίπτοντας το αντίστοιχο ρεκόρ του Καρπουζλή που κρατούσε από το μακρινό 2009.

Με αυτή του επίδοση κατέκτησε το αργυρό μετάλλιο, το χρυσό πήγε στο Τούρκο, Ομέρ Ογκερτίρ που με 59.70 έκανε ρεκόρ αγώνων.

Σε δηλώσεις του μετά τον αγώνα ανέφερε:

«Ηταν πραγματικά μια φανταστική κούρσα, Πίστευα στον εαυτό μου και στις ικανότητες μου, η αλήθεια είναι πως δεν είχα φανταστεί πως θα σημείωνα μια τέτοια επίδοση. Ένιωσα όμως πολύ ωραία μέσα στο νερό, υπήρχε ανταγωνισμός, είχα δίπλα μου πολύ σπουδαίους αθλητές, και ακόμα δεν έχω συνειδητοποιήσει τί έχει γίνει». 

«Έχω δουλέψει πολύ για να επιτευχθεί αυτός ο χρόνος. Έχω αφιερώσει πάρα πολλές ώρες στο κολυμβητήριο με τους προπονητές μου, αναλύοντας τις κούρσες και τα λάθη μου. Και όλα αυτά βγαίνουν». Και με τρομερή αυτοπεποίθηση και χαμογελώντας: «Ασφαλώς και μπορώ να κάνω καλύτερο χρόνο. Είμαστε ακόμα στον Απρίλιο. Και όπως ήρθαν τα πράγματα, κοιτάζω και τους Ολυμπιακούς Αγώνες».

Θυμίζουμε ότι ο Ντούμας έχει ήδη εδώ και καιρό εξασφαλίσει την συμμετοχή του στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Παίδων Εφήβων ενώ με το 1:00.66 έφτασε ακόμα πιο κοντά στο 1:00.35 που είναι το όριο για το Ευρωπαϊκό του Βίλνιους.

Ταυτόχρονα με αυτή του την επίδοση ο κολυμβητής με καταγωγή από την Αλεξανδρούπολη κατάφερε να θέσει υποψηφιότητα για την εκπροσώπηση της χώρας μας στα 4×100 μεικτή  ομαδική mixed, αφού το 1:00.66 είναι κατά πολύ καλύτερο από το 1:01.39.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code