ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

ΟΦΗ - ΠΑΣ Γιάννενα 4-0 : Ασπρόμαυρος θρίαμβος - Με το ένα πόδι στην SL2 οι Ηπειρώτες


Ο ΟΦΗ επικράτησε με 4-0 του ΠΑΣ Γιάννενα στο Ηράκλειο! 

Σε ένα μάτς με πολύ μεγάλη βαθμολογική σημασία για τους φιλοξενούμενους, ο ΟΦΗ κατάφερε να επικρατήσει με 4-0, σημειώνοντας την πρώτη του νίκη στα πλέι άουτ και φτάνοντας τους 30 βαθμούς στην βαθμολογία. Αντίθετα, ακόμα πιό δύσκολη έκαναν την θέση τους οι Ηπειρώτες, οι οποίοι παρέμειναν στην τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα με 19 βαθμούς, έχοντας 5 βαθμούς διαφορά από τον προτελευταίο Παναιτωλικό.

Ριέρα (2), Μπακού και Ισέκα τα γκόλ για την ομάδα του Τραϊανού Δέλλα. Με 10 παίχτεσ από το 23ο λεπτό αγωνίστηκε ο ΠΑΣ, λόγω της αποβολής του Εραμούσπε. 

Το παιχνίδι

Ο ΟΦΗ πήρε κεφάλι στο σκόρ από μολίς νωρίς στο μάτς. Μόλις στο 10ο λεπτό της αναμέτρησης, μετά από λάθος στην άμυνα του ΠΑΣ, ο Μπακού τροφοδότησε τον Ριέρα, με τον Ισπανό να σουτάρει και να στέλνει την μπάλα, στα δίχτυα της εστίας του Νάγκι, κάνοντας το 1-0. Λίγα λεπτά αργότερα ήρθε και δεύτερο σόκ για του φιλοξενούμενους, αφού ο Εραμούσπε στο 23' δέχτηκε δεύτερη κίτρινη κάρτα, αφήνοντας την ομάδα του με 10 παίχτες.

Στο 34ο λεπτό, οι γηπεδούχοι έχασαν τεράστια ευκαιρία να διπλασιάσουν τα τέρματα τους, όμως ο Ισέκα δεν κατάφερε να κερδίσει τον Νάγκι σε τέτ α τέτ. Ο ΠΑΣ απάντησε στις ευκαιρίες στο 43', με τον Τζίμα να χάνει την ευκαιρία σε τέτ α τέτ, να ισοφαρίσει. Στο 3ο λεπτό των καθυστερήσεων του πρώτου ημιχρόνου, οι Κρητικοί διπλασίασαν τα τέρματα τους. Ο Τοράλ τροφοδότησε πανέμορφα τον Μπακού, ο οποίος με την σειρά του σκόραρε και έγραψε το 2-0, στην εκπνοή του πρώτου ημιχρόνου.

Στο 58ο λεπτό, οι γηπεδούχοι ουσιαστικά καθάρισαν το μάτς! Ο Θοράρισον εκτέλεσε ένα φάουλ από αριστερά, με τον Ισέκα να πετάγεται με προβολή στο δεύτερο δοκάρι, να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα του ΠΑΣ, κάνοντας το 3-0. Στο 86ο λεπτό, ο Ριέρα με όμορφο σούτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της εστίας του Νάγκι, σημειώνοντας το 4-0, όπου ήταν και το τελικό σκόρ!

ΟΦΗ: Χριστογεώργος, Μαρινάκης (69' Θεοδοσουλάκης), Τοράρινσον, Βούρος, Λαμπρόπουλος (69' Λουκάο), Μεγιάδο (69' Μπάκιτς), Γκαγέγος, Μπάκου, Τοράλ (69' Μοσκέρα), Ριέρα, Ισέκα

ΠΑΣ Γιάννινα: Νάγκι, Σόρια, Τσαούσης, Εραμούσπε, Σομποτσίνσκι, Μπακαδήμας, Καραχάλιος (80' Λιάσος), Ριένστρα (46' Τζίνο), Ροσάλες (46' Ροσέρο), Τζίμας (46' Ντεμίρ), Κόντε (69' Λεό)
 

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code