ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Παναθηναϊκός - Λαμία 3-1: Ο Μπερνάρ υπέγραψε την ανατροπή του τριφυλλιού

 

Παναθηναϊκός και Λαμία αναμετρήθηκαν για την 5η αγωνιστική των playoff της Super League. Μπορεί η Λαμία να καταφέρει να προηγηθεί με ένα γκολ του Σλίβκα στο 14'  παρόλα αυτά ο Παναθηναϊκός ισοφάρισε νωρίς με τον Τσέριν στο 18'. Η πλήρης ανατροπή του σκορ ήρθε χάρη σε δύο γκολ του Μπερνάρ σε 60' και 87'.

Ο αγώνας  

Η πρώτη αξιόλογη στιγμή στην αναμέτρηση ήρθε στο 13' με τον Σποραρ να κάνει το γύρισμα στην περιοχή τον Ιωαννίδη να προσπαθεί να μπει στην πορεία της μπάλας δίχως όμως να καταφέρει να βρει την μπάλα όπως θα ήθελε με αποτέλεσμα αυτή να φύγει άουτ. Στο αμέσως επόμενο λεπτό (14') η Λαμία εκμεταλλεύτηκε ένα φτηνό λάθος του Κώτσιρα με τον Σλίβκα να γίνεται αποδέκτης της μπάλας πλασάροντας τον Ντραγκόφσκι για το 0-1 της Λαμίας.  Η ισοφάριση για τον Παναθηναϊκό δεν άργησε να έρθει με τον Αράο στο 18' να περνάει υπέροχη μπαλιά για τον Τσέριν που με όμορφο σουτ ισοφάρισε σε 1-1. Το μομέντουμ της αναμέτρησης γύρισε υπέρ του Παναθηναϊκού που ανέβασε στροφές και στο 34' απείλησε με ένα γυριστό σουτ του Σπόραρ να καταλήγει στην αγκαλιά του Κοσέλεφ. Η Λαμία απάντησε στις ευκαιρίες με ένα σουτ του Νούνιεζ στο 36' να περνά άουτ. Οι παίκτες του Τερίμ προσπάθησαν δίχως όμως τελικά να τα καταφέρουν να φτάσουν στην ισοφάριση πριν την ολοκλήρωση του πρώτου ημιχρόνου. Αρχικά ήταν ένα σουτ του Μπερνάρ στο 38' το οποίο πέρασε και εν συνεχεία μια κάθετη πάσα του Σπόραρ στο 42' που σταμάτησε στο δεξί δοκάρι του Κοσέλεφ. Το σφύριγμα της λήξης του πρώτου ημιχρόνου βρήκε Λαμία και Παναθηναϊκό ισόπαλους στο 1-1.

Η πρώτη αξιόλογη στιγμή στο δεύτερο ημίχρονο ήρθε στο 55' με τον Μπερνάρ να εκτελεί ένα κόρνερ και τον Αράο να πιάνει μια κεφαλιά που πέρασε άουτ. Με την συμπλήρωση μιας ώρας αγώνα ο Παναθηναϊκός βρήκε αυτό που τόσο έψαχνε με τον Μπερνάρ να εκτελεί απευθείας ένα φάουλ από ευνοϊκή θέση για να γράψει το 2-1.  Μεγάλη ευκαιρία για την Λαμία 73' με ένα σουτ του Μπερνάρ να καταλήγει στην αγκαλιά του Κοσέλεφ. Αν και όλα έδειχναν ότι το παιχνίδι όδευε προς το 2-1 ο Μπερνάρ είχε διαφορετική άποψη. Ο Βραζιλιάνος πήρε μια πάστα από τον Ιωαννίδη και με σκαφτό σουτ διαμόρφωσε το τελικό 3-1.






Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code