ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Ανανεώνει μέχρι το 2027 τον Ομπράντοβιτς η Παρτιζάν, με ορίζοντα μέχρι το 2029



 Ο Ζέλικο Ομπραντοβιτς αναμένεται να ολοκληρώσει την καριέρα του στην Παρτίζαν, αν επιβεβαιωθούνε οι πληροφορίες για το νέο τριετές συμβόλαιο που αναμένεται να του προσφέρει η Παρτιζαν, με τον ίδιο να έχει την ευκαιρία να ολοκληρώσει την την τεράστια προπονητική του καριέρα στην Σερβική ομάδα. 


Σύμφωνα με σερβικά Μέσα, οι «ασπρόμαυροι» του Βελιγραδίου έχουν προσφέρει τριετές συμβόλαιο στον Ζοτς, με σκοπό να φέρουν σταθερότητα στο προπονητικό κομμάτι για ένα μεγάλο διάστημα. Η Kurir είχε αναφέρει παλιότερα ότι απομένουν λεπτομέρειες για την ανανέωση του Ομπράντοβιτς, με τα νέα δημοσιεύματα να τονίζουν ότι σκοπός του Σέρβου προπονητή ήταν να δεσμευτεί ακόμη και για μία πενταετία!

Ο Ζοτς έχει εκδηλώσει την πρόθεση να παραμείνει στον πάγκο της ομάδας, ενώ και ο κόσμος ζητούσε την παραμονή του. Η φετινή σεζόν ήταν κακή για τη Παρτίζαν καθώς δεν έχει σταθερή απόδοση και  αντιμετωπίζει αρκετές δυσκολίες στη EuroLeague, θέλοντας στις τελευταίες δύο αγωνιστικές να διασώσει τη χρονιά και πάρει μια θέση για τα Play in.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code