ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Ολυμπιακός Κ19 - Ναντ Κ19 0-0 (3-1 πεν.): Τα χρυσά μωρά του Συλαιδόπουλου έγραψαν ξανά ιστορία και είναι στο τελικό

 

Πριν καλά καλά συμπληρωθεί ένα 24ωρο από την χθεσινή ιστορική βραδιά και την πρόκριση της ανδρικής ομάδας του Ολυμπιακού στα ημιτελικά του Conference League οι φίλοι των Πειραιωτών είδαν την ομάδα τους να γράφει άλλη μια φορά ιστορία. Αυτή τη φορά ήταν η ομάδα νέων, U19 του Ολυμπιακού η οποία και κατάφερε να αφήσει εκτός στην διαδικασία των πέναλτι την Ναντ.

Ο Ολυμπιακός ήταν ο πρώτος που κατάφερε να απειλήσει με ένα σουτ του Μουζακίτη στο 1΄. Γρήγορα όμως η γαλλική ομάδα κατάφερε να εξισορροπήσει απειλώντας με ένα σουτ του Μαφουμπί στο 13΄ να καταλήγει στην αγκαλιά του Σίνα. Η Ναντ έδειχνε να έχει την πρωτοβουλία των κινήσεων παρόλα αυτά ο Ολυμπιακός είχε καταφέρει να κλείσει αποτελεσματικά τους χώρους. Οι ερυθρόλευκοι απείλησαν στο 34΄ όταν και βγήκαν στην κόντρα με ένα σουτ του Κωστούλα από τα αριστερά να αποκρούεται από τον τερματοφύλακα της Ναντ. Στην εκπνοή του πρώτου ημιχρόνου οι Πειραιώτες βρήκαν το δρόμο προς τα δίχτυα έπειτα από μια εκτέλεση φάουλ του Κουτσίδη από τα αριστερά με την μπάλα να καταλήγει στον Κωστούλα που πλάσαρε εύστοχα για το 1-0. Η χαρά των φίλων του Ολυμπιακού δεν κράτησε για πολύ αφού έπειτα από επανέλεγχο το γκολ ακυρώθηκε για χέρι στην αρχή της φάσης.

Η Ναντ μπήκε δυνατά στο δεύτερο ημίχρονο απειλώντας αρχικά με ένα σουτ του Γκιράσι στο 50΄ να αποκρούεται από τον Σίνα σε κόρνερ. Έξι λεπτά αργότερα (56΄) ο Γκιράσι απείλησε εκ νέου με ένα σουτ πέφτοντας και πάλι πάνω στον Σίνα. Όταν κόπασε η πίεση της Γαλλικής ομάδας ήταν σειρά του Ολυμπιακού να απειλήσει με τον Μουζακίτη να εκτελεί απευθείας ένα φάουλ και τον τερματοφύλακα της Ναντ να αποκρούει εν συνεχεία η μπάλα στρώθηκε στον Παπακανέλλο ο οποίος πήρε το ριμπάουντ με τον τερματοφύλακα της Ναντ να λέει και πάλι όχι. Στα τελευταία λεπτά οι ερυθρόλευκοι προσπάθησαν να βρουν ένα γκολ απειλώντας στο 84΄ με σουτ του Πρεκατέ να περνά άουτ. Το σφύριγμα της λήξης βρήκε τις δύο ομάδες ισόπαλες 0-0 με αποτέλεσμα το παιχνίδι να οδηγηθεί στα πέναλτι.

Αναλυτικά τι έγινε στα πέναλτι:

0-0: Λετού άουτ

0-0: Ο Μαμπόν απέκρουσε το πέναλτι του Μουζακίτη

0-0: Ο Σίνα απέκρουσε το πέναλτι του Ακαπαντί

0-1: Μπάκουλας

1-1: Τουρέ

1-2: Χ. Κωστούλας

1-2: Λερού στο δοκάρι

1-3: Λιατσικούρας

Με αυτό το τρόπο τα χρυσά μωρά του Συλαιδόπουλου πήραν τεράστια πρόκριση στον μεγάλο τελικό της Δευτέρας (19:00). 

Πλέον άπαντες στον Ολυμπιακό περιμένουν την αναμέτρηση ανάμεσα σε Πόρτο U19 και Μίλαν U19 σήμερα στις 19:00 με τον νικητή του παιχνιδιού να συμπληρώνει το ζευγάρι του τελικού.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code