ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Nations League: Προκρίθηκε η Γεωργία στον τελικό του Nations League και περιμένει αντίπαλο (2-0)



 H Γεωργία νίκησε με 2-0 το Λουξεμβούργο στην Τιφλίδα και πέρασε στον τελικό των Play Off των Nations League, όπου περιμένει τον νικητή ενός εκ των Ελλάδα ή Καζακστάν την επόμενη Τρίτη(26/3) για το τελευταίο εισιτήριο του Euro 2024.


Οι Γεωργιανοί λύγισαν με 2-0 το Λουξεμβούργο και πέρασαν στην επόμενη φάση, η οποία θα διεξαχθεί στην έδρα τους στις 26 Μαρτίου. Στο 13ο λεπτό ο Ζιβζιβάντζε έκανε το όμορφο πλασέ από αριστερά αλλά η μπάλα σταμάτησε στο απέναντι δοκάρι ενώ στο 21’ ο ίδιος σκόραρε από κοντά αλλά το γκολ ακυρώθηκε για επιθετικό φάουλ στον Μόρις.

Στο 38’ το σουτ του Κοτσορασβίλι πέρασε άουτ και στο 40’ ο Μόρις είπε όχι εντυπωσιακά σε κοντινό σουτ του Κακαμπάντζε. Ωστόσο από το κόρνερ η μπάλα κόλλησε στην περιοχή του Λουξεμβούργου και ο Ζιβζιβάντζε πλάσαρε από κοντά για το 1-0.

Στο 51’ το Λουξεμβούργο άγγιξε το γκολ καθώς ο Μπαρέιρο έκανε το σουτ από αριστερά και ο Μαμαρντασβίλι έπεσε κι έσωσε εντυπωσιακά και στο 53’ ο Ζέρσον Ροντρίγκες γύρισε πανέμορφα στο πέναλτι και με σουτ έκανε το 1-1. Ωστόσο μετά από χρήση του VAR το γκολ ακυρώθηκε, ο ρέφερι γύρισε τη φάση πίσω, έδωσε φάουλ στη Γεωργία και απέβαλλε τον Σανό! Ο Σενγκέλια το εκτέλεσε αλλά η μπάλα σταμάτησε στο δοκάρι.Ωστόσο στο 63’ ο Σενγκέλια σέντραρε από αριστερά και ο Ζιβζιβάντζε με πλασέ εξ επαφής στο πίσω δοκάρι έκανε το 2-0. Στο 83’ το απ’ ευθείας φάουλ του Κβεκβεσκίρι πέρασε μόλις έξω ενώ στο 83’ το σουτ του Νταβιτασβίλι από το πέναλτι πέρασε έξω.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code