ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

LA LIGA MATCHDAY 27:Παλικαρίσιο διπλό της Σεβίλλης κόντρα στην Ρεάλ Σοσιεδάδ


Έχασε ξανά έδαφος από την κορυφή η Χιρόνα αφού έχασε από την Μαγιόρκα.Σωτήρας της Οσασούνα ξανά ο Μπούντιμιρ ενώ η Μπαρτσελόνα έμεινε στο μηδέν με την Αθλέτικ Μπιλμπάο.



 Θέλτα-Αλμέρια 1-0



Ντέρμπι παραμονής 

Ούτε τώρα κατάφερε να αποσπάσει κάποιο θετικό αποτέλεσμα η Αλμερία καθώς η Θέλτα νίκησε με τέρμα του Μινγκουέζα.Στην 17η θέση η Θέλτα του Δουβίκα με 24 βαθμούς ενώ η Αλμερία είναι στην τελευταία θέση με 9.


Σεβίλλη - Ρεάλ Σοσιεδάδ 3-2


Νίκη ψυχολογίας

Αρχικά προηγήθηκε με δύο τέρματα του Εν Νεσίρι ενώ ο Αντρέ Σίλβα μείωσε για την Ρεάλ στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου.Στην συνέχεια ο Σέρχιο Ράμος έκανε το 3-1 και η Ρεάλ Σοσιεδάδ μείωσε στις καθυστερήσεις του αγώνα  με τέρμα του Μέντεζ.Στην 14η θέση η Σεβίλλη με 27 βαθμούς στην 7η θέση η Ρεάλ Σοσιεδάδ  με 40.

Ράγιο Βαγιεκάνο - Κάντιθ 1-1



Έντονος ρυθμός με δύο γκολ στα τελευταία λεπτά του αγώνα

Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με τον Λεζέν ωστόσο στις καθυστερήσεις πήρε το βαθμό της ισοπαλίας η Κάντιθ με τέρμα του Ερνάντεζ.Στην 18η θέση με 19 βαθμούς η Κάντιθ στην 16η θέση η Ράγιο με 26.

Χετάφε-Λας Πάλμας 3-3



Βροχή από γκολ 

Γκολ και θέαμα στην αναμέτρηση μεταξύ Χετάφε και Λας Πάλμας.Με τέρματα των Μάτα Γκρίνγουντ και Μαξίμοβιτς η Χετάφε πήγε στην ανάπαυλα με το υπέρ της 3-1 καθώς η Λας Πάλμας μείωσε με τέρμα του Ραμίρεζ.Στο δεύτερο ημίχρονο με δύο τέρματα των Μουνίρ και Καρδόνα πήρε η Λας Πάλμας τον βαθμό της ισοπαλίας.Στην 8η θέση η Λας Πάλμας με 37 βαθμούς στην 11η θέση η Χετάφε με 35.

Βαλένθια-Ρεάλ Μαδρίτης 2-2



Σφύριγμα της λήξης του αγώνα από τον Μανσάνο ταυτόχρονα με τέρμα της Ρεάλ!

Διαμαρτυρίες από πλευράς Ρεάλ Μαδρίτης για τον τρόπο διαχείρισης της εξέλιξης του αγώνα από τον διαιτητή Μανσάνο.Αρχικά η Βαλένθια προηγήθηκε με Ντούρο και Γιάρεμτσουκ αλλά ο Βινίσιους είχε απάντηση και ισοφάρισε με δύο προσωπικά γκολ.Στις καθυστερήσεις όμως του αγώνα εν εξέλιξη του σέντρα του Μπραχίμ όπου ακολούθησε το γκολ του Μπέλιγκχαμ  ο διαιτητής σφύριξε την λήξη της αναμέτρησης προκαλώντας παράπονα από τους Μαδριλένους.Το ματς έληξε ισόπαλο με την Ρεάλ να βρίσκεται στη πρώτη θέση έχοντας 66 βαθμούς.Στην 9η θέση είναι η Βαλένθια με 37 βαθμούς.

Βιγιαρεάλ - Γρανάδα 5-1



Την σκόρπισε στους πέντε ανέμους 

Με χατ τρικ του Σόρλοθ πέρασε το εμπόδιο της Γρανάδα η Βιγιαρεάλ,τα άλλα τέρματα σημείωσαν οι Καπουέ και Γκουέδες.Στην καθυστερήσεις του αγώνα έκανε το 5-1 η Γρανάδα με τον Κορμπεάνου.Στην 19η θέση με 14 βαθμούς βρίσκεται η Γρανάδα  στην 12η θέση με 32 βαθμούς είναι η Βιγιαρεάλ.

Ατλέτικο - Μπέτις 2-1



Δυσκολεύτηκε αλλά νίκησε 

Προηγήθηκε νωρίς με αυτογκόλ του  Σίλβα ο Μοράτα έχασε πέναλτι αλλά βρήκε τέρμα στο 44ο λεπτό.Η Μπέτις μείωσε με τον Καρβάλιο στο δεύτερο ημίχρονο.Στην 4η θέση η Ατλέτικο με 55 βαθμούς στην 6η θέση η Μπέτις με 42.

Μαγιόρκα- Χιρόνα 1-0


Λιγοστεύουν οι ελπίδες τίτλου 

Σε ένα ισορροπημένο παιχνίδι η Μαγιόρκα επικράτησε με τέρμα του Κοπέτε στο πρώτο ημίχρονο.Η Χιρόνα πλέον βρίσκεται πίσω με 7 βαθμούς από την Ρεάλ με τις πιθανότητες τίτλου να μειώνονται.Η Μαγιόρκα έπιασε την Σεβίλλη στους 27 βαθμούς.

Αθλέτικ Μπιλμπάο - Μπαρτσελόνα 0-0



Μπλόκο για τους Μπλαουγκράνα

Η Μπαρτσελόνα πήρε τον βαθμό της ισοπαλίας από την Αθλέτικ του Ερνέστο Βαλβέρδε.Σε ένα παιχνίδι με λίγες φάσεις δεν κατάφερε να πάρει τους τρεις βαθμούς και βρίσκεται στην 3η θέση με 58  ενώ η Μπλιμπάο είναι στην 5η θέση έχοντας 50.

Οσασούνα - Αλαβές 1-0



Νίκη με σωτήρα Μπούντιμιρ 

Με το 14ο γκολ του ο Μπούντιμιρ έδωσε άλλους τρεις βαθμούς στην Οσασούνα όπου βρίσκεται στην 10η θέση με 36 βαθμούς  η Αλαβές είναι στην 13η θέση με 29 βαθμούς.


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code