ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Στενάχωρος αποκλεισμός απ' την Γεωργία και εκτός Euro η Ελλάδα...


Σ' ένα ματς που προοριζόταν και αναμέναμε όλοι για γιορτή κατέληξε... «εφιάλτης» με την Εθνική Ελλάδος να αποκλείεται απ' την Γεωργία στην διαδικασία των πέναλτι με 4-2.

Α' Ημίχρονο

Ένα 45λεπτο άκρως απαιτητικό και για τις δύο ομάδες να παίζουν στο...«τέρμα» και να δίνουν το1000 % τους. Το παιχνίδι ήταν μοιρασμένο κυρίως σε δεκάλεπτα για την κάθε ομάδα, με την Εθνική μας ομάδα να είναι αυτή που «κερδίζει» στα σημεία τους Γεωργιανούς, χωρίς την μεγάλη φάση και την καλή τελική πάσα. Η πρώτη ουσιαστική τελική ήρθε από τους γηπεδούχους με απευθείας εκτέλεση φάουλ απ' τα αριστερά του Σακβετάντζε στο 46' και τον Βλαχοδήμο να διώχνει σε κόρνερ με υπερένταση.

Β'  Ημίχρονο

Τελείως διαφορετική η εικόνα το εθνικού αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος στο δεύτερο ημίχρονο, με την ομάδα του Πογέτ να πιέζει ψηλά σε όλο το μήκος της αμυντικής γραμμής της Γεωργίας. Αυτή η πίεση έδωσε την ευκαιρία για μεγαλύτερα ποσοστά κατοχής για την Εθνική μας αλλά έως εκεί, με την τελική πάσα και πάλι να υστερεί.

Παράταση

Αν και περιμέναμε να δούμε να κυριαρχεί το άναρχο παιχνίδι, τελικώς η Εθνική μας ομάδα έδειξε ότι έχει τις ψυχικές δυνάμεις αλλά κυρίως τις φυσικές δίνοντας την ευκαιρία να πατήσουμε πιο εύκολα περιοχή. Η Ελλάδα έχασε μεγάλη ευκαιρία στο 100' με τον Μπακασέτα να πιάνει ένα σουτ εκτός μεγάλης περιοχής και να αναγκάζει τον πορτιέρο να απομακρύνει σε κόρνερ. δύο λεπτά αργότερα και στο 102' μετά από εκτέλεση κόρνερ του Τσιμίκα, ο Μαυροπάνος πιο ψηλά απ' όλους έκανε την κεφαλιά και έστειλε την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι της Γεωργίας. Στο 104' σειρά του Ρότα να σουτάρει μέσα από την μεγάλη περιοχή αλλά να στέλνει την μπάλα λίγο πιο πάνω από την εστία. Στο 105' ο Μαυροπάνος έκανε ένα λάθος τραγικό δίνοντας πάσα στον... αντίπαλο δημιουργώντας μεγάλη φάση για τον Μικαουτάτζε να κλέβει την μπάλα και να την γυρνά στον Νταβιτασβίλι , ο οποίος πλάσαρε και είδε τον Βλαχοδήμο να αποκρούει εξ' επαφής για να κρατάει το -0.

Το δεύτερο ημίχρονο της παράτασης ξεκίνησε δυνατά για την Γεωργία, με τον Τσιταϊσβίλι να περνάει τους πάντες από αριστερά και να πατάει περιοχή, να σουτάρει αλλά να λέει και πάλι «όχι» ο Οδυσσέας Βλαχοδήμος.Στο 120' η επόμενη μεγάλη φάση πάλι για τους γηπεδούχους με τον Μικαουτζάτζε να σουτάρει με πλάτη στο τέρμα και να στέλνει την μπάλα λίγο δίπλα από το αριστερό κάθετο δοκάρι της Εθνικής μας.

Πέναλτι

Στην διαδικασία των πέναλτι οδηγήθηκε το ματς με τον Τάσο Μπακασέτα και τον Γιακουμάκη να αστοχούν στην εκτέλεση πέλαντι τους, με αποτέλεσμα οι Γεωργιανοί να προκριθούν στα πέναλτι.



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code