ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Το δεδομένο είναι ένα, απόψε νικάμε και επιστρέφουμε στην κανονικότητα


Ό, τι λέει και ο τίτλος, η Εθνική Ελλάδας απόψε έχει ένα χρέος προς τον ίδιο της τον εαυτό, προς τους παίκτες που πέρασαν τα τελευταία δέκα χρόνια και τους προπονητές της αλλά προ πάντων τον ίδιο της τον κόσμο, όλο μας το Έθνος, να κερδίσει.

Αυτό είναι όλο... άπαξ και κερδίσεις απόψε γράφεις ιστορία και κλείνεις ένα βιβλίο με μαύρες σελίδες και ανοίγεις ένα άλλο... καθαρό για να το γράψεις όπως εσύ θες απ' την αρχή.

Η Ελλάδα έχει φτάσει ήδη Γεωργία και στην Τιφλίδα, όπου εχει δεχθεί ένα κλίμα απόλυτα εχθρικό από το λεπτό της λήξης του ημιτελικού μας με το Καζακστάν. Οι Γεωργιανοί έχουν την αντίληψη πως εάν "λασπώσουν" το όνομα της Εθνικής Ελλάδας θα προκριθούν. 

Ο Γκουστάβο Πογέτ για καλό όλων μας, έχει αποδείξει όμως πως απαντήσεις δίνει μονάχα μέσα από το γήπεδο και όχι έξω από αυτό με τα ... "λόγια". Ο Ουρουγουανός τεχνικός έχει διαβάσει καταλλήλως το παιχνίδι και αναμένουμε να παρατάξει την ομάδα ως είχε και στον αγώνα με το Καζακστάν με μοναδική αλλαγή να υπάρχει ίσως στην κορυφή της επίθεσης, δίνοντας θέση βασικού αυτή την φορά στον Παυλίδη, λόγω της πάσας που θέλει να βγαίνει καλύτερα προς τα εξτρέμ, απ' ότι το κάνει ο Ιωαννίδης. Μένει να δούμε αν αυτό θα συμβεί όντως ή ήταν κάτι που δοκιμαζόταν στις προπονήσεις.

Πώς θα παραταχθούν


Η Ελλάδα του Πογέτ για την πρόκριση στην τελική φάση του Euro 2024 στα γήπεδα της Γερμανίας, θα ρίξει στον τελικό τους εξής έντεκα όπως όλα δείχνουν. Βλαχοδήμος κάτω από τα γκολπόστ, στο κέντρο της άμυνας Χατζηδιάκος με Μαυροπάνο και στα άκρα της τους Μπάλντοκ και Τσιμίκα. Στην μεσαία γραμμή το δίδυμο Κουρμπέλη-Μάνταλου δεν φέρεται να αλλάζει. Πιο μπροστά προωθημένος ο αρχηγός μας Μπακασέτας , ενώ αριστερά θα βρίσκεται ο Πέλκας, δεξιά ο Μασούρας και κορφή της επίθεσης ο Παυλίδης.

Απ' την άλλη οι γηπεδούχοι Γεωργιανοί που παίζουν σε ένα κατάμεστο γήπεδο 55.000 θέσεων, παίζουν για μια ιστορική για αυτούς πρόκριση, έχοντας μπροστάρη τον Κβαρατσχέλια. Ο προπονητής τους , Σενιόλ αναμένουμε να παραταθεί τους εξής έντεκα: Μαμαρντασβίλι – Κβιρκβέλια, Κάσια, Ντβάλι – Κακαμπάτζε, Κιτεϊσβίλι, Κακβετάτζε, Κοτσορασβίλι, Σενγκέλια – Κβαρατσχέλια, Ζιβζιβάντζε.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code