ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Νίκες για Λεβαδειακό και ΑΕΛ, "ανάσα" για Καμπανιακό, ήττα για Ηρακλή


Πραγματοποιήθηκε σήμερα Δευτέρα η 21η και προτελευταία αγωνιστική του Βορείου ομίλου της Super League 2 με τους πρωτοπόρους  Λεβαδειακό και ΑΕΛ να παίρνουν το τρίποντο της νίκης, τον Καμπανιακό να παίρνει βαθμολογική ανάσα και τον Ηρακλή να γνωρίζει την ήττα από την Κοζάνη που μείωσε στους δύο βαθμούς την μεταξύ τους διαφορά.

Νίκη Βόλου - ΑΕΛ 1-2: Τρίποντο χρυσάφι για την ΑΕΛ 

Τα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης ήταν αναγνωριστικά με την Νίκη Βόλου να έχει την πρωτοβουλία των κινήσεων δίχως όμως να μπορεί να απειλήσει ουσιαστικά την εστία των φιλοξενούμενων. Χρειάστηκε να φτάσουμε στο 25΄ για να δούμε την πρώτη αξιόλογη στιγμή της αναμέτρησης, αυτή ανήκε στην ΑΕΛ με ένα σουτ του Φατάι να αποκρούεται από τον Γκαραβέλη. Η Νίκη Βόλου απάντησε στις ευκαιρίες στο 32΄με μια προβολή του Κάσου να αποκρούεται εντυπωσιακά από τον Σουλούκο. Η ΑΕΛ μπήκε ιδανικά στο δεύτερο ημίχρονο καταφέρνοντας να ανοίξει το σκορ στο 47΄ χάρη σε προβολή του Φατάι στο δεύτερο δοκάρι έπειτα από εκτέλεση κόρνερ. Η Νίκη Βόλου προσπάθησε να βγει μπροστά ψάχνοντας το γκολ της ισοφάρισης το οποίο ήρθε στο 63΄με τον Στίκα να κάνει μια κεφαλιά πάσα στον Πέττα που με όμορφο γυριστό σουτ ισοφάρισε σε 1-1. Έκτοτε και οι δύο ομάδες είχαν ευκαιρίες για την νίκη όμως η ΑΕΛ ήταν αυτή που χαμογέλασε στο τέλος χάρη σε γκολ του Νίνο (90+4΄) που είχε περάσει λίγο πριν στον αγώνα ως αλλαγή.

Λεβαδειακός - ΠΑΟΚ Β΄ 3-1: Συνεχίζουν να οδηγούν την κούρσα του βορείου ομίλου οι γηπεδούχοι

Ο Λεβαδειακός κατάφερε να προσπεράσει και το εμπόδιο του ΠΑΟΚ Β και συνεχίζει ακάθεκτος στην μάχη της ανόδου στην Super League 1. Οι γηπεδούχοι δεν άφησαν κανένα περιθώριο στους αντιπάλους τους καθώς τα γκολ των Ντάγκο, Ρόμο και Κωστή σε 25', 45' και 67΄ τους έβαλαν μπροστά στο σκορ με 3-0. Το μόνο που κατάφερε ο ΠΑΟΚ Β ήταν να μειώσει στο 82΄ με τέρμα του Πανίδη.

Κοζάνη - Ηρακλής 1-0: Μεγάλη νίκη για τους γηπεδούχους

Σε μια μεγάλη νίκη κατάφερε να φτάσει η Κοζάνη επικρατώντας με 1-0 του Ηρακλή χάρη σε γκολ του Σουλιώτη στο 36΄. Με αυτό το τρόπο οι γηπεδούχοι μείωσαν στους δύο βαθμούς την απόσταση τους από τον 8ο Ηρακλή.

Αναγέννηση Καρδίτσας - Απόλλων Πόντου 4-1: Εύκολο μεσημέρι για την ομάδα της Καρδίτσας

Σε μια άνετη επικράτηση κατάφερε να φτάσει η Αναγέννηση Καρδίτσας επικρατώντας με 4-1 του ουραγού Απόλλων Πόντου ο οποίος έχει ήδη υποβιβαστεί και μαθηματικά. Κομβικός παίκτης για την Αναγέννηση ήταν ο Κονίγλιο ο οποίος και κατάφερε να πετύχει χατ-τρικ σκοράροντας στο 23΄, 83 και 90. Ενδιάμεσα ο Ξυδάς είχε γράψει το 2-0 για τους γηπεδούχους στο 74΄. Το γκολ της τιμής για τους φιλοξενούμενους πέτυχε ο Ίννος.

Μακεδονικός - Καμπανιακός 0-1: Βαθμολογική ανάσα για τους φιλοξενούμενους

Σε μια πολύτιμη νίκη κατάφερε να φτάσει ο Καμπανιακός  στην μάχη που δίνει για την παραμονή του στην κατηγορία επικρατώντας με 0-1 του Μακεδονικού.  Το τελικό σκορ της αναμέτρησης είχε διαμορφώσει από νωρίς ο Γιουκούδης με εκτέλεση πέναλτι στο 5΄.

Αιολικός -  ΑΕΚ Β 0-2: Βαριά ήττα για την ομάδα της Μυτιλήνης

Μπορεί το σκορ να μην ήταν μεγάλο ωστόσο ήταν ιδιαίτερα βαρύ για τον Αιολικό που θα χρειαστεί να καταβάλει μεγάλη προσπάθεια στα playout για να σώσει την κατηγορία. Τα γκολ της αναμέτρησης πέτυχαν Χρυσόπουλος και Γκολφινός σε 52΄και 82΄ αντίστοιχα.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code