ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Αλμέιδα: Είχα προτάσεις από πρώην ομάδες μου αλλά θέλω να εξαντλήσω το συμβόλαιο μου με την ΑΕΚ



Άκρως αποκαλυπτικός ήταν ο Ματίας σε συνέντευξη που παραχώρησε στην Αργεντινή και το «ΤΝΤ Sports Argentina» ο οποίος επανέλαβε το δέσιμο που έχει με την ΑΕΚ και τόνισε πως θέλει να εξαντλήσει το συμβόλαιο του με την «Ένωση».


Πιο αναλυτικά, κληθείς να απαντήσει σε ερώτηση για μία πιθανή επιστροφή στην Ρίβερ Πλέιτ, ο «Pelado» ήταν ξεκάθαρος. «Σήμερα δεν σκοπεύω να επιστρέψω στο ποδόσφαιρο της Αργεντινής, αλλά δεν λέω ότι ούτε θα το κάνω ποτέ», επισήμανε.

«Σ' αυτή τη ζωή τίποτα δεν διαρκεί για πάντα και κανείς δεν ξέρει τι μπορεί να συμβεί στο μέλλον», συμπλήρωσε και επισήμανε: «Σήμερα το απολαμβάνω που είμαι στην ΑΕΚ. Θέλω να εκπληρώσω το συμβόλαιό μου με την ΑΕΚ. είχα προτάσεις από συλλόγους όπου έπαιξα, αλλά είμαι καλά εδώ κάνοντας αυτό που μου αρέσει. Δεν είμαι εδώ και θέλω να κάνω κάτι άλλο. Το απολαμβάνω».

Αναφέρθηκε στην παρουσία της ΑΕΚ στην Ευρώπη λέγοντας πως «βρεθήκαμε έναν γύρο πριν τους ομίλους του Champions League και στην συνέχεια παίξαμε στο Europa League σ' έναν όμιλο Champions League με ομάδες όπως η Μπράιτον, ο Άγιαξ και η Μαρσέιγ. Ήταν ιστορική η νίκη μέσα στο Μπράιτον με 2-3.». 

Σχετικά με την άποψη των Ελλήνων σχετικά με τους παίχτες από την Αργεντινή και την συχνή επιλογή τους να διαλέγουν την χώρα μας απάντησε πως, «Στην Ελλάδα σέβονται πολύ τους Αργεντινούς, αλλά καμία ελληνική ομάδα δεν μπορεί να αγοράσει παίκτη με 15 εκατ. ευρώ από την Λατινική Αμερική».

Δεν παρέλειψε να μιλήσει για τον Πόνσε λέγοντας πως «ο Εσεκιέλ τα πηγαίνει εξαιρετικά, σκοράρει και θυμίζει... "Βάρβαρο"».

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code