ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Μάικ Τζέιμς: "Θέλω ένα τριετές συμβόλαιο και μια ευκαιρία να κερδίσω"



 Στο Urbonus Podcast μίλησε ο Μαικ Τζειμς αναφορικά με το μέλλον. Ο ίδιος άφησε ανοιχτά όλα τα ενδεχόμενα θέτοντας ως κριτήριο στην ομάδα θα βρίσκεται να έχει την ευκαιρία να κερδίζει. Ταυτόχρονα όμως εξέφρασε και την αισιοδοξία του για την πορεία της Μονακό στην φετινή Euroleague.

Πιο συγκεκριμένα ανέφερε:

"Θέλω μια ευκαιρία να κερδίσω. Αυτό είναι το μόνο που με νοιάζει. Πιθανότατα τρία χρόνια. Ένα τριετές συμβόλαιο θα με πάει σε 15ετή καριέρα, που είναι μία καλή καριέρα. Μετά από αυτό μπορώ να πάω να απολαύσω το ηλιοβασίλεμα. Δεν ξέρω που. Δεν με απασχολεί σε αυτή τη φάση, όσο περίεργο κι αν ακούγεται. Νιώθω ότι είναι κάτι πολύ μελλοντικό και νιώθω ότι έχουμε μια ευκαιρία να κάνουμε κάτι καλό φέτος (σσ. με τη Μονακό).

Αυτό το γκρουπ και το πόσο έχουμε ωριμάσει από πέρσι είναι κάτι το ξεχωριστό. Ακόμα και η εξέλιξή μας μέσα στη φετινή σεζόν είναι κάτι καταπληκτικό να το παρακολουθείς. Είναι εκπληκτικό να συνεχίζεις να μάχεσαι με ανθρώπους που ξέρουν ακριβώς τι πρέπει να κάνουν και ξέρουν ακριβώς τι πρόκειται να κάνεις και απλώς βρίσκουμε έναν τρόπο να κάνουμε ακριβώς αυτό που πρέπει.

Είτε πρόκειται για νίκη, είτε για ήττα, αυτή η ομάδα έμεινε μαζί στα σκαμπανεβάσματα και σε ό,τι συνέβη όλο το χρόνο. Νομίζω ότι ήμασταν μια ομάδα σε όλα τα θέματα, κάτι που ήταν αναζωογονητικό, ειλικρινά.

Είμαι συγκεντρωμένος σε αυτό αυτή τη στιγμή, και ό,τι είναι να συμβεί το καλοκαίρι, θα συμβεί. Είμαι έτοιμος για πολλά πράγματα αυτό το καλοκαίρι, με συμφωνίες παπουτσιών και όλα αυτά, οπότε θα ανησυχώ για όλα αυτά αργότερα. Υπάρχουν πολλά άλλα πράγματα που με απασχολούν αυτή τη στιγμή".

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code