ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Πάρτι για τον Ιωνικό απέναντι στα Χανιά, νίκη για Λεβαδειακό, ισοπαλία ανάμεσα σε ΑΕΛ και Νίκη Βόλου


Ξεκίνησαν σήμερα Κυριακή τα πρώτα παιχνίδια για τα playoff και τα playout τόσο στο νότιο όσο και στον βόρειο όμιλο της Super League 2.

Playoff  Νότος 

Ιωνικός Νίκαιας - Χανιά 5-1: Η ομάδα της Νίκαιας σκόρπισε τους Κρητικούς 

Οι δυο ομάδες μπήκαν με όρεξη στον αγωνιστικό χώρο όντας αποφασισμένες για την επίτευξη ενός γρήγορου γκολ. Τα Χανιά ήταν αυτά που μόλις στο 4΄ "άγγιξαν" το 0-1 χωρίς όμως να τα καταφέρουν αφού ο Γκέλιος ήταν σε ετοιμότητα και απέκρουσε. Αφού τα Χανιά δεν κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ το έκανε ο Ιωνικός στο 7΄με τον Ροντρίγκες να εκμεταλλεύεται το λάθος του Μαζουλουξή σερβίροντας για τον Σαλαζάρ που από κοντά έγραψε το  1-0. Προτού συνέλθουν τα Χανιά ο Ιωνικός έφτασε σε δεύτερο γκολ στο 14' με τον Ντε Σόουζα να παίρνει όμορφη κεφαλιά έπειτα από εκτέλεση κόρνερ του Σάλαζαρ για να γράψει το 2-0. Τα δύο γρήγορα γκολ του Ιωνικού δεν πτόησαν τα Χανιά που συνέχισαν να πιέζουν. Στο 16΄ ο Γκέλιος απέκρουσε ένα σουτ του Ροντρίγκες. Ο τερματοφύλακας του Ιωνικού έμοιαζε να έχει στήσει ένα απροσπέλαστο τείχος αφού ούτε στο 30' δεν επέτρεψε στα Χανιά να σκοράρουν μπλοκάροντας ένα σουτ του Μάναλη.  Πριν την ολοκλήρωση του πρώτου ημιχρόνου η ομάδα της Νίκαιας έφτασε και σε τρίτο γκολ με τον Οικονομίδη να πιάνει μια κεφαλιά έπειτα από εκτέλεση φάουλ για να διαμορφώσει το 3-0 στο 43΄ που ήταν και το αποτέλεσμα του πρώτου ημιχρόνου.Ο Ιωνικός συνέχισε να είναι αποδοτικός και στο δεύτερο ημίχρονο και στο 51΄ κατάφερε να σημειώσει και τέταρτο γκολ με τον Ντάουντα να εξαπολύει ένα σουτ εκμεταλλευόμενος ότι ο Κλέιμαν ήταν εκτός τέρματος γράφοντας το 4-0. Η προσπάθεια των Χανίων για την επίτευξη ενός γκολ απέδωσε καρπούς στο 51΄ με τους Κόλα και Νίλι να συνεργάζονται με τον Ισπανό να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα για το 4-1. Τα Χανιά προσπάθησαν να μειώσουν και άλλο στο σκορ με ωστόσο τόσο το σουτ του Νίλι στο 68΄ όσο και το σουτ του Κόλα στο 77΄ σταμάτησαν πάνω στον εξαιρετικό Γκέλιο. Το κερασάκι στην τούρτα για τον Ιωνικό έβαλε στο 82΄ ο Οικονομίδης με το δεύτερο προσωπικό του τέρμα για να διαμορφώσει το τελικό 5-1.

Η βαθμολογία μετά την τεράστια νίκη του Ιωνικού:
1, Καλλιθέα 24 

2. Χανιά 22

3. Ιωνικός 21

4. Καλαμάτα 18

5, Ηλιούπολη 18

Καλλιθέα και Ηλιούπολη έχουν ένα λιγότερο παιχνίδι καθώς αναμετρώνται αύριο ενώ αντίστοιχα και η Καλαμάτα που αυτή την εβδομάδα έχει ρεπό έχει ένα λιγότερο παιχνίδι.

Playout Νότος

Παναχαϊκή - Γιούχτας 0-1: Μεγάλο διπλό για τους Κρητικούς στην μάχη της παραμονής

Σε ένα κομβική σημασίας διπλό κατάφερε να φτάσει ο Γιούχτας στην μάχη που δίνει για την παραμονή επικρατώντας με 0-1 της Παναχαϊκής. Το γκολ που χώρισε τις δύο ομάδες σημείωσε στο 31΄ ο Μπρους.

Η βαθμολογία μετά το διπλό του Γιούχτα:  

1. Γιούχτας 14

2. Διαγόρας 14

3. Αιγάλεω 13

4. Ολυμπιακός Β΄ 12

5. Παναθηναϊκός Β΄ 11

6. Παναχαϊκή 11

Αξίζει να αναφέρουμε ότι Διαγόρας, Ολυμπιακός Β΄, Αιγάλεω και Παναθηναϊκός Β΄ έχουν ένα    παιχνίδι λιγότερο.

Playoff Βορράς 

Μακεδονικός - Λεβαδειακός 1-3: Σημαντικό τρίποντο για την ομάδα της Λειβαδειάς

Μια σημαντική νίκη πανηγύρισε ο Λεβαδειακός στην μάχη που δίνει για την επάνοδο του στην Super League. Το σκορ για τους φιλοξενούμενους άνοιξε ο Τσάπρας μόλις στο 5΄, αυτό ήταν και το σκορ του πρώτου ημιχρόνου. Ο Μακεδονικός κατάφερε να σοκάρει τον Λεβαδειακό με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου αφού μόλις στο 46΄ ο Σιμόνι ισοφάρισε σε 1-1. Ο Λεβαδειακός δεν ήταν όμως διατεθειμένος να αφήσει δυο βαθμούς στην έδρα του Μακεδονικού και χάρη στα γκολ των Ρόμο στο 58΄και Κουάντρα στο 64΄ διαμορφώθηκε το τελικό 1-3.

Νίκη Βόλου - ΑΕΛ 1-1: Άφησε δυο βαθμούς στο Βόλο η Λάρισα

Ένα μεγάλο ντέρμπι ανάμεσα σε Νίκη Βόλου και ΑΕΛ έλαβε χώρα στον Βόλο. Η ΑΕΛ ήταν αυτή που κατάφερε να πάρει κεφάλι στο σκορ χάρη σε γκολ του Πεντρόσο στο 17΄. Η απάντηση της Νίκης Βόλου όμως ήταν άμεση με τον Γαβριηλίδη να διαμορφώνει στο 28΄ το 1-1 που έμελλε να είναι και το τελικό σκορ.

Αναλυτικά το πως διαμορφώνεται η βαθμολογία:

1. Λεβαδειακός 31

2. ΑΕΛ 26

3. Νίκη Βόλου 17

4. ΑΕΚ Β΄ 16

5. Μακεδονικός 16

Η ΑΕΚ Β΄ είχε ρεπό αυτή την εβδομάδα.

Playout Βορράς

Αιολικός - Ηρακλής 1-1: Σημαντικός βαθμός για την ομάδα της Μυτιλίνης

Ο Ηρακλής ήταν αυτός που ευτύχησε να προηγηθεί στο 13΄ χάρη σε ένα γκολ του Κούστα με το οποίο έγραψε το 0-1. Ο Αιολικός όμως βρήκε άμεσα απάντηση και κατάφερε να ισοφαρίσει χάρη σε γκολ του Ν΄ Νομό στο 28. Το 1-1 ήταν και το τελικό σκορ της αναμέτρησης.

Κοζάνη - Αναγέννηση Καρδίτσας  1-0: Μεγάλη νίκη για την Κοζάνη

Σε μια μεγάλη νίκη κατάφερε να φτάσει η Κοζάνη κόντρα στην Αναγέννηση Καρδίτσας στην μάχη που δίνει για την παραμονή. Ενώ όλα έδειχναν πως το παιχνίδι έβαινε προς την ισοπαλία ο Γιάκος φάνηκε να έχει διαφορετική άποψη και χάρη σε γκολ που σημείωσε στο 87΄ χάρισε μια μεγάλη νίκη στην Κοζάνη.

Αναλυτικά η βαθμολογία των playout: 

1. Ηρακλής 16

2. Κοζάνη 15

3. ΠΑΟΚ Β΄ 15

4. Αναγέννηση Καρδίτσας 15

5. Καμπανιακός 12

6. Αιολικός 11

ΠΑΟΚ Β΄ και Καμπανιακός έχουν ένα παιχνίδι λιγότερο.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code