ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Κίνι: Πρώτος μας στόχος είναι το πρωτάθλημα



 Ο Κίνι μίλησε σε ισπανικό Μέσο και τόνισε ότι στόχος όλων στον Ολυμπιακό είναι η κατάκτηση του πρωταθλήματος, καθώς πρόσθεσε ότι νιώθει χαρούμενος στους Πειραιώτες.


Συνέντευξη στην Ισπανία παραχώρησε ο Κίνι. Ο 34χρονος μπακ του Ολυμπιακού μίλησε στο Radio Marca για τη φετινή του πρώτη σεζόν στον Πειραιά και τόνισε ότι στόχος των «ερυθρολεύκων» είναι η κατάκτηση του πρωταθλήματος. Ο Κίνι μίλησε επίσης για την απόφαση του να υπογράψει με τον Ολυμπιακό, ενώ αναφέρθηκε και στο Conference League σε ερώτηση που του έγινε για την κατάκτηση του τίτλου.

«Η προσαρμογή πάει πολύ καλά. Πολλοί στην ομάδα μιλούσαν και μιλούν ισπανικά. Κανονικά επικοινωνούμε στα αγγλικά-τα ελληνικά είναι λίγο πιο περίπλοκα. Το κλίμα είναι παρόμοιο. Είναι ακόμα η πρωτεύουσα μιας χώρας, άρα έχει τα πάντα και είμαι πολύ χαρούμενος εδώ», δήλωσε αρχικά ο Ισπανός μπακ.

Για την αποχώρησή του από τη Γρανάδα: «Ήταν μια απογοήτευση η αποχώρηση μου από την Γρανάδα. Πέρασα 6 χρόνια εκεί και, μόλις κερδίσαμε την άνοδο στη La Liga, είχα την ελπίδα να συνεχίσω. Κι όταν ήρθε η ώρα (να φύγω), πληγώθηκα πολύ. Το καλοκαίρι, στο τέλος του Ιουνίου, βγήκαν κάποιες μεταγραφικές επιλογές, αλλά στις αρχές Ιουλίου επικοινώνησαν μαζί μου από τον Ολυμπιακό και δεν χρειάστηκε να το σκεφτώ πολύ. Η επιστροφή με τον Ντιέγκο (Μαρτίνεθ, προπονητής) και το προπονητικό του επιτελείο ήταν επίσης κάτι που ήθελα και σε ένα ιστορικό και μεγάλο σύλλογο όπως ο Ολυμπιακός, πήρα την απόφαση εύκολα».

Για την ευρωπαϊκή πορεία του Ολυμπιακού: «Η πρόκριση επί της Μακάμπι Τελ Αβίβ στην παράταση ήταν τρομερή ώθηση για μας. Στις 6:00 το πρωί φτάσαμε στην Αθήνα και μας υποδέχτηκε πολύς κόσμος στο αεροδρόμιο, ήταν κάτι πραγματικά ωραίο».

Στην τελευταία ερώτηση των Ισπανών γίνεται αναφορά στην αλλαγή που έφερε στον Ολυμπιακό ο Μεντιλίμπαρ, ενώ και για τη κατάκτηση του Conference League.

«Δεν έχουμε αυτή την απαίτηση, ούτε τη νιώθουμε. Ο πρώτος μας στόχος είναι να κερδίσουμε το πρωτάθλημα, εκεί νιώθουμε την απαίτηση λίγο παραπάνω. Ο Ολυμπιακός έχει πολλές συμμετοχές σε Champions και Europa League και ο κόσμος είναι πρόθυμος να βοηθήσει για κάτι σπουδαίο και με τον μέγιστο ενθουσιασμό, αλλά χωρίς την απαίτηση που μπορεί να έχουν άλλες ομάδες λόγω της ιστορίας τους», δήλωσε ο Κίνι.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code