ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code 

Αστέρας Τρίπολης: " Θα γίνουν άμεσα όλες οι ενέργειες ώστε να έχουμε ένα από τα ασφαλέστερα γήπεδα"

 


Δίχως την παρουσία φιλάθλων θα πραγματοποιηθεί ο αγώνας του Αστέρα Τρίπολης με τον Βόλο έπειτα από απόφαση της ΔΕΑΒ λόγω των καμερών.

Πιο συγκεκριμένα ο Αστέρας εξέδωσε μια επίσημη ανακοίνωση στην οποία ανέφερε ότι υπήρξαν κάποιες ελλείψεις που δεν κατέστη εφικτό να καλυφθούν εγκαίρως παρόλα αυτά καταβάλλεται κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε το Θεόδωρος Κολοκοτρώνης να παραμείνει ένα από τα πιο ασφαλή γήπεδα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Αστέρας Τρίπολης:

"Η ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ ενημερώνει τους φιλάθλους της ότι ο αγώνας με την ΠΑΕ Βόλος το Σάββατο 16/03 για την 1η αγωνιστική των Playouts θα διεξαχθεί κεκλεισμένων των Θυρών, μετά από απόφαση της ΔΕΑΒ, διότι από τον έλεγχο της Αστυνομίας διαπιστώθηκε ότι δεν λειτουργεί ΠΛΗΡΩΣ το ηλεκτρονικό σύστημα εποπτείας του γηπέδου.

Η ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ στην παρουσία της ΟΛΑ τα χρόνια στην Super League έχει αποδείξει έμπρακτα ότι το πρώτο που την ενδιαφέρει είναι η ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΦΙΛΑΘΛΩΝ, γι' αυτό και τα ηλεκτρονικά συστήματα του γηπέδου "Θεόδωρος Κολοκοτρώνης" ήταν πάντα και κατά γενική ομολογία πρωτοποριακά από την πρώτη ημέρα λειτουργίας του.

Οι ελάχιστες ελλείψεις προκειμένου το σύστημα να λειτουργεί πλήρως με το γράμμα του νέου νόμου δεν κατέστη δυνατόν να καλυφθούν επαρκώς, λόγω καθυστέρησης στην παράδοση κάποιων ηλεκτρονικών υλικών.

Ανεξάρτητα από τα παραπάνω η ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ αισθάνεται την ανάγκη να ζητήσει ΣΥΓΝΩΜΗ από τους φιλάθλους της για το πρόβλημα που δημιουργήθηκε στον συγκεκριμένο αγώνα και να διαβεβαιώσει ότι ΑΜΕΣΑ θα γίνουν ΟΛΕΣ οι απαιτούμενες ενέργειες προκειμένου το "Θεόδωρος Κολοκοτρώνης" να συνεχίσει να είναι από τα ασφαλέστερα γήπεδα της Super League, κάτι που εγγυάται και η μέχρι σήμερα λειτουργία του.

Εξάλλου μπορούμε να υπερηφανευόμαστε ότι στα 17 χρόνια της παρουσίας της ομάδας μας στην Super League, καθώς και στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις ΟΥΔΕΠΟΤΕ υπήρξαν φαινόμενα βίας στο γήπεδό μας".

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια


Ad Code