ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

ΑΕΚ - Ολυμπιακός : Ντέρμπι πρωτιάς και επιβίωσης !



 Η Ένωση υποδέχεται τους ''Πειραιώτες'' (31/03 ,20.30) για την δεύτερη αγωνιστική των Play-off , με τους μεν γηπεδούχους να θέλουν τη νίκη για να διατηρηθούν στη κορυφή ή δε φιλοξενούμενοι για να μπούνε ξανά στη διεκδίκηση του πρωταθλήματος !

 Η OPAP Arena θα είναι κατάμεστη αφού ανακοινώθηκε sold-out , ενώ οι φίλαθλοι της ΑΕΚ θα προμηθευτούν και 30.000 σημαιάκια της ομάδας τους με το επετειακό σήμα για τα 100 χρόνια του συλλόγου! 

Ο Ματίας Αλμέιδα δεν ανακοίνωσε αποστολή , αλλά είναι από τις ελάχιστες φορές φέτος που κάποιος τραυματισμός δεν ταλαιπωρεί τους ποδοσφαιριστές του ! Ο ''Πελάδο'' θέλει να δει ένταση από τους παίχτες του , εκμεταλλευόμενοι και το μομέντουμ της ατμόσφαιρας στη Νέα Φιλαδέλφεια , σοβαρότητα αμυντικά για να μη δεχθούν επιθέσεις στο επιθετικό τρανζίσιον και φυσικά αποτελεσματικότητα !

Από την άλλη πλευρά ο  Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ , είδε τη Παρασκευή τον Όρτα να νιώθει ενοχλήσεις με αποτέλεσμα να μείνει εκτός αποστολής , όπως και ο Αλεξανδρόπουλος . Αντιθέτως σε αυτή συμπεριέλαβε τους Καρβάλιο και Ζέλσον Μαρτίνς.

Το σημερινό ντέρμπι .έχει χαρακτήρα τελικού για τον Ολυμπιακό , αφού σε περίπτωση ήττας θα βρεθεί στο -8 από τη κορυφή ! Για αυτό το λόγο οι ''Ερυθρόλευκοι'' θα παραταχθούν με συνταγή Μακάμπι ,  προσπαθώντας να εκμεταλλευτούν τα εξαιρετικά επιθετικά στοιχεία που διαθέτουν! 

Οι πιθανές συνθέσεις:

ΑΕΚ (Ματίας Αλμέιδα): Στάνκοβιτς – Ρότα, Βίντα, Μουκουντί, Χατζισαφί – Άμραμπατ, Σιμάνσκι, Πινέδα, Γκατσίνοβιτς – Τσούμπερ , Γκαρσία.

Ολυμπιακός (Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ): Τζολάκης – Ροντινέι, Ρέτσος, Κάρμο, Ορτέγκα – Έσε, Τσικίνιο, Φορτούνης – Μασούρας, Ελ Κααμπί, Ποντένσε.

Διαιτητής: Ματέι Γιουγκ (Σλοβενία)

A' Βοηθός: Ματέι Ζούνιτς (Σλοβενία)

Β' Βοηθός: Μάνουελ Βιντάλι (Σλοβενία)

4ος διαιτητής: Ευάγγελος Μανούχος (Αργολίδα)

VAR: Νέιτς Καϊτάζοβιτς (Σλοβένια)

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code