ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

ΠΑΟΚ:Ρεπό στους παίκτες από Λουτσέσκου ενόψει Παναθηναϊκού

 


Σήμερα το πρωί (22/03) έγινε η προπόνηση του ΠΑΟΚ με τον Ρασβάν Λουτσέσκου να ανακοινώνει "ρεπό" στους παίκτες για το Σαββατοκύριακο και την επόμενη προπόνηση να είναι προγραμματισμένη από Δευτέρα (25/03) ενόψει του αγώνα με τον Παναθηναϊκό στην Λεωφόρο για την 2η αγωνιστική των Play-off της Stoiximan Superleague.

Όσων αφορά τους απόντες οι Μιχαηλίδης και Σάστρε αναμένεται να επιστρέψουν σύντομα ενώ οι Μπάμπα και Οζντόεφ έκαναν προληπτικά θεραπεία.


Αναλυτικά το δελτίου τύπου της ΠΑΕ ΠΑΟΚ:


"Η επιθετική τακτική βρέθηκε σε πρώτο πλάνο στην προπόνηση της Παρασκευής (22.03) στη Νέα Μεσημβρία.


Οι παίκτες μετά την απαραίτητη προθέρμανση και κάποιες παρτίδες rondo, δούλεψαν με τον προπονητή στην ανάπτυξη, την κυκλοφορία και τις εκτελέσεις, ενώ στο τελευταίο κομμάτι έκαναν και πρακτική εφαρμογή, μέσα από οικογενειακό διπλό.


Ο Γιάννης Μιχαηλίδης έβγαλε μέρος του κανονικού προγράμματος και στη συνέχεια δούλεψε ατομικά στο γήπεδο, μόνος προπονήθηκε ο Ζόαν Σάστρε, ενώ οι Τσιγγάρας, Οζντόεφ, Μπάμπα και Τρόοστ-Εκόνγκ έκαναν θεραπεία και πρόγραμμα στο γυμναστήριο.


Το τεχνικό επιτελείο έδωσε ρεπό στους παίκτες για το Σαββατοκύριακο και η ομάδα θα επιστρέψει στις προπονήσεις τη Δευτέρα (25.03) στο γήπεδο της Τούμπας στις 17:00"

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code