ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Ολυμπιακός - Φενέρμπαχτσε: Δύο σύλλογοι, δύο αθλήματα, σε απόσταση 650 μέτρων, μέσα σε ένα 24ωρο!

Την Φενέρμπαχτσε καλείται να αντιμετωπίσει ο Ολυμπιακόε εις διπλούν μέσα σε ένα 24ωρο και το SNG σκιαγραφεί μία "διαβολική" σύμπτωση και δύο σπουδαίες μάχες


Πιστεύει κανείς στο κάρμα; Διότι σε περίπτωση που αυτό ισχύει, τότε μόνο στην τύχη δεν θα αποδώσει το ζευγάρωμα μεταξύ Ολυμπιακού και Φενέρμπαχτσε στο πλαίσιο των προημιτελικών του Europa Conference League. Και αυτό διότι οι δύο σπουδαίοι πολυαθλητικοί σύλλογοι με τους εκατομμύρια φιλάθλους ανά την υφήλιο θα αναμετρηθούν εις διπλούν στον Πειραιά, το διήμερο 11-12 Απριλίου.

Πως προέκυψε όμως το παράδοξο; Η απάντηση είναι απλή... Το πρόγραμμα της κορυφαίας μπασκετικής διασυλλογικής διοργάνωσης είχε βγάλει το εν λόγω match up  για την τελευταία αγωνιστική της regular season εδώ και καιρό. Έτσι στην "ερυθρόλευκη" ΚΑΕ είχαν ενημερωθεί προ πολλού ότι θα αντιμετωπίσουν τον αντίπαλο - γείτονα, στις 12 του ερχόμενου Απρίλη και στο κατά τα φαινόμενα κατάμεστο ΣΕΦ.

Αυτό όμως που δεν γνώριζε ο φίλαθλος κόσμος είναι πως η ιστορική, αδιανόητη ανατροπή επί της Μακάμπι Τελ Αβίβ θα έφερνε στον δρόμο τους τον τουρκικό σύλλογο και στο ποδόσφαιρο. Σήμερα (15/03) λοιπόν, η κλήρωση της UEFA καθόρισε και τις ημερομηνίες, με το πρώτο σκέλος να λαμβάνει χώρα στις 11/04 στο "Γ. Καραϊσκάκης".

Κοινώς, Ολυμπιακός και Φενέρμπαχτσε θα αναμετρηθούν δύο φορές, στα δύο λαοφιλέστερα αθλήματα τους σε κάτι λιγότερο από ένα 24ωρο και σε δύο γήπεδα που έχουν μεταξύ τους απόσταση 650 μέτρων! Αξίζει να σημειωθεί πως ο τουρκικός σύλλογος φέρνει ευχάριστες μνήμες στη θύμηση των Πειραιωτών.

Πιο πρόσφατες οι μεταξύ τους μάχες στην EuroLeague, όπου την περασμένη άνοιξη η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα εξασφάλισε την ιστορική πρόκριση στο Final Four του Κάουνας, επικρατώντας με συνολικό σκορ 3-2 στα play offs και κρατώντας ως παρακαταθήκη εκείνο το αδιανόητο buzzer beater του Σλούκα. Και το ποδοσφαιρικό τμήμα φυσικά έχει να θυμάται τις προπέρσινες μάχες στο πλαίσιο των ομίλων του Europa League, όπου με τον Πέδρο Μαρτίνς κατέγραψε το απόλυτο 2/2, με πιο αξιομνημόνευτη την εκτός έδρας επικράτηση στην Κωνσταντινούπολη με 3-0, έχοντας ως μεγάλο πρωταγωνιστή τον Μασούρα (x2).

Βγάζουμε λοιπόν τα καλεντάρια μας και σημειώνουμε. Ολυμπιακός - Φενέρμπαχτσε σε Europa League (11/04, 22:00, "Γ. Καραϊσκάκης") και EuroLeague (12/04, 21:15). Δύο παιχνίδια στο Φάληρο με μεταξύ τους διαφορά 23 ωρών και ενός τετάρτου τα οποία αποτελούν τα μέχρι στιγμής πιο κρίσιμα μέχρι τα επόμενα. Προσδεθείτε!

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code