ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

28η αγωνιστική Euroleague: Τεράστια διπλά για Μπαρτσελόνα και Φενέρ, άνετα την Μπάγερν η Εφές


Σπουδαία εμφάνιση για τη Φενέρ και δεύτερη συνεχόμενη εντός έδρας ήττα για τη Ρεάλ, επιστροφή στις νίκες για την Μπαρτσελόνα και εύκολη επικράτηση της Εφές κόντρα στην Μπάγερν.


Εφές - Μπάγερν 109-86: Παραμένει στο κυνήγι των play-in

Στο παιχνίδι που άνοιξε την αυλαία της 28ης αγωνιστικής της Euroleague, η Μπάγερν άντεξε μόνο για ένα ημίχρονο κόντρα στην Εφές. Η τουρκική ομάδα ήταν σπουδαία στο δεύτερο ημίχρονο και με τον Σείν Λάρκιν να οργιάζει, πήρε μεγάλη νίκη με 109-86, που την κρατάει στο κόλπο της 10άδας. MVP του παιχνιδιού ήταν ο Λάρκιν με 28 πόντους, ενώ στους 21 πόντους σταμάτησε ο Κλάιμπερν.


Ρεάλ Μαδρίτης - Φενέρμπαχτσε 79-89: Νίκησε και κοιτάει τετράδα η ομάδα του Γιασικεβίτσιους

Η Φενέρμπαχτσε επιβλήθηκε κόντρα στη Ρεάλ και την ανάγκασε σε δεύτερη σερί εντός έδρας ήττα. Η ομάδα του Σαρούνας Γιασικεβίτσιους έλεγξε το μεγαλύτερο κομμάτι του παιχνιδιού και παρά την προσπάθεια της Ρεάλ να επιστρέψει από το -11 στο τρίτο δεκάλεπτο, όταν και μείωσε σε 49-52, δεν πανικοβλήθηκε και έφτασε στη νίκη με 79-89 που την βάζει για τα καλά στην διεκδίκηση μίας θέσης στην πρώτη τετράδα της βαθμολογίας. Πολυτιμότερος του ματς ήταν ο Χέιζ με 17 πόντους και 12 ριμπάουντ. Από 12 πόντους σκόραραν οι Καλάθης και Ουίλμπεκιν.


Βαλένθια - Μπαρτσελόνα 78-88: Δικός της ο ισπανικός εμφύλιος, πατάει γερά στην τετράδα η Μπάρτσα

Η Μπαρτσελόνα, παρότι δυσκολεύτηκε κόντρα στην Βαλένθια για 30', ήταν επιβλητική στο τέταρτο δεκάλεπτο και με μαγικό Γιαν Βέσελι έφτασε στη νίκη με 78-88 και επανήλθε στα θετικά αποτελέσματα, μετά την ήττα από τη Μονακό. Έτσι, η ομάδα του Ρότζερ Γκριμάου παραμένει στη δεύτερη θέση και θα διεκδικήσει μέχρι τέλους το πλεονέκτημα έδρας. Για τους νικητές ξεχώρισε ο Βέσελι με 21 πόντους και 3 ριμπάουντ. Από 13 πόντους σκόραραν οι Λαπροβίτολα και Κάλινιτς.

 

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code