ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Άρης-Λαμία (20:30): Για το 2×2 ο Άρης, για την έκπληξη η Λαμία!


Άρης και Λαμία διασταυρώνουν τα ξίφη τους απόψε (20:30) στο "Κλεάνθης Βικελίδης" για την δεύτερη αγωνιστική των playοffs της Stoiximan Super League!


Ο γηπεδούχος Άρης προέρχεται από την μεγάλη εκτός έδρας νίκη στο ντέρμπι της Τούμπας επί του ΠΑΟΚ (0-1) και θέλει να ζευγαρώσει τις νίκες του στα playoffs υποδεχόμενος την ομάδα της Φθιώτιδας. Το "κυνήγι" της τέταρτης θέσης και της εξόδου στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις από το πρωτάθλημα μοιάζει δύσκολο αλλά άπαντες στον Άρη δείχνουν διάθεση να κάνουν τα πάντα για να το καταφέρουν. Όσον αφορά το αγωνιστικό σκέλος, ο προπονητής των κιτρινόμαυρων Άκης Μάντζιος δεν μπορεί να υπολογίζει στους Βέλεθ και Ζαμόρα, με τον πρώτο να έχει ενοχλήσεις και να μένει εκτός αποστολής ενώ ο δεύτερος γύρισε την Παρασκευή από την Εθνική του ομάδα. Όλοι οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές βρίσκονται στη διάθεση του προπονητή του Άρη, με τον Άκη Μάντζιο να αναμένεται να κατεβάσει τη βασική του ενδεκάδα.


Η αποστολή των κιτρινόμαυρων: Κουέστα, Χουτεσιώτης, Οντουμπάτζο, Μοντόγια, Φεράρι, Φατόρε, Μπράμπετς, Φαμπιάνο, Ρόζ, Νταρίντα, Βερστράτε, Ζουλ, Τζούρασεκ, Πάρντο, Μανού Γκαρθία, Σουλεϊμάνοφ, Σαβέριο, Μορόν, Ανσαριφάρντ, Φετφατζίδης και Παναγίδης.



Όσον αφορά τους φιλοξενούμενους, η ομάδα του Λεωνίδα Βόκολου προέρχεται από την "βαριά" εντός έδρας ήττα από την ΑΕΚ (0-4) και πηγαίνει στη Θεσσαλονίκη με σκοπό το πρώτο της θετικό αποτέλεσμα στα φετινά playoffs. Η ομάδα της Φθιώτιδας βρίσκεται 11 βαθμούς πίσω από τον 5ο Άρη και κάθε αντικειμενικός στόχος μέσω playoffs μοιάζει ακατόρθωτος. Στο αγωνιστικό σκέλος ο λεωνίδας βόκολλος μπορεί να υπολογίζει σε όλους τους ποδοσφαιριστές του καθώς επέστρεψαν τόσο οι τραυματίες (Τόσιτς, Μαρτίνεθ) όσο και οι διεθνείς (Σλίβκα, Κοντονίκος, Κοσέλεφ).


Ο προπονητής των φιλοξενούμενων δεν ανακοίνωσε αποστολή έχοντας όλους τους παίκτες στη διάθεσή του ενόψει του εκτός δρας αγώνα με τον Άρη στη Θεσσαλονίκη.



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code