ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός 1-3: Κυριαρχία των "πράσινων" στο Φάληρο


Εμφατική νίκη του Παναθηναϊκού μέσα στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης" για την 1η αγωνιστική των play offs της Super League. Καταστροφική εικόνα για δεύτερο σερί ματς του Ολυμπιακού, δεχόμενος 7 γκολ σε δύο σερί παιχνίδια εντός έδρας.


Α' Ημίχρονο

Καλύτερα πατήματα στον αγωνιστικό χώρο είχε η ομάδα του Φατίχ Τερίμ. Αν και είδε τον Ντραγκόφσκι να αποχωρεί με πρόβλημα τραυματισμού, συνέχισε στο ίδιο μοτίβο, ξαφνιάζοντας αρκετά τους Πειραιώτες. Κόντρα στην ροή του αγώνα, ο Ποντένσε με έναν κεραυνό από τα αριστερά της μεγάλης περιοχής, θα νικήσει τον Λοντίγκιν και θα κάνει το 1-0. Η δημιουργία από πλευράς Παναθηναϊκού ήταν εμφανής, παίρνοντας αυτό που δικαιούταν. Μέσα σε πέντε λεπτά, το "τριφύλλι" θα σκοράρει δύο φορές. Την πρώτη με τον Τάσο Μπακασέτα στο 41', με τον Έλληνα παίκτη να παίρνει το ριμπάουντ στο διώξιμο του Έσε πάνω στην γραμμή. Μεγάλη ευκαιρία για δεύτερο τέρμα είχαν οι γηπεδούχοι, με τον Ναβάρο να χάνει μοναδική ευκαιρία, ανενόχλητος μέσα στην μεγάλη περιοχή. Την ανατροπή πέτυχε ο Ιωαννίδης, με σουτ σε κενή εστία, μετά άψογη συνεργασία των "Πράσινων", και το σουτ του Μπακασέτα στην αρχή της φάσης. 


Β' Ημίχρονο 


Στην επανάληψη, οι ερυθρόλευκοι αύξησαν περισσότερο την πίεση κυρίως επιθετικά, έχοντας αρκετά κενά στην άμυνα. Χωρίς κάποια ουσιαστική φάση στο ματς. Το κερασάκι στην τούρτα έβαλε ξανά ο Ιωαννίδης στο 70ο λεπτό, μετά από ασίστ του Μπερνάρντ. Ο επιθετικός του Παναθηναϊκού βρέθηκε στην μεγάλη περιοχή μετά από έξοχο γύρισμα του Μπερνάρντ, και με σουτ πραγματοποίησε το τελικό 1-3. Η ομάδα του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ ήταν άπραγη αν και είχε την κατοχή, με τα προβλήματα στην άμυνα να τον υποχρεώνουν στην δεύτερη σερί ήττα.


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code