ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Πανσερραϊκος - Ατρόμητος: Θέλουν να επιστρέψουν στις νίκες για να χτίσουν ψυχολογία εν όψει Play-out



Πανσερραϊκός και Ατρόμητος θα αναμετρηθούνε στην αυλαία της σημερινής ημέρας για την 24η αγωνιστική της Super League στο Δημοτικό Γήπεδο Σερρών «Εμμανουήλ Παπάς», με τις δύο ομάδες να προέρχονται από 5 αγώνες χωρίς νίκη, κάτι το οποίο τους άφησε αρκετά πίσω βαθμολογικά, με αποτέλεσμα να χάσουν την ευκαιρία τους για να μπούνε στα Play-off και πλέον να θέλουν να βρεθούνε όσο πιο ψηλά γίνεται για να έχουνε το πλεονέκτημα έδρας στην διαδικασία των Play-out. Ισόβαθμες οι δύο ομάδες με 23 βαθμούς.


Η ομάδα του Πάμπλο Γκαρσία προέρχεται ίσως από το χειρότερο παιχνίδι της ομάδας με τον Ουρουγουανό τεχνικό στον πάγκο του, και μια οδυνηρή ήττα στο Ηράκλειο από τον  ΟΦΗ με το βαρύ 4-0, με το σκορ στο 20λεπτό να είναι ήδη 3-0. Παραδοχή ευθύνης για τον προπονητή τον «Λιονταριών» και ευκαιρία να βρει μια νίκη στην επιστροφή στην έδρα του. Τα προβλήματα για το γήπεδο των Σερρών στα έχουνε σταματημό καθώς έπειτα από το νέο πόρισμα της αρχής, αποκλείστηκαν όλες οι θύρες του γηπέδου ως ακατάλληλες, με την μοναδική που θα μπορέσει να φιλοξενήσει κόσμο να είναι το βόρειο πέταλο (θύρα 5) περί τους 2000-2500 φίλους των κόκκινων. Αγωνιστικά εκτός παραμένει ο φορ της ομάδας Μπεντακόρ, καθώς ταλαιπωρείται από έναν τραυματισμό στο πόδι, με την επιστροφή του να υπολογίζεται για το πρώτο παιχνίδι των Play-out. Ο Πάμπλο Γκαρσία δεν ανακοίνωσε αποστολή για το παιχνίδι και θα αποφασίσει την τελευταία στιγμή ποιους θα αφήσει εκτός.

Στο αντίποδα για τους φιλοξενούμενους ο Ατρόμητος προέρχεται από 5 συνεχόμενες ήττες στο πρωτάθλημα έπειτα και από την ήττα από την ΑΕΚ, έχοντας αφήσει πίσω το εξαιρετικό ξεκίνημα του Ίλιτς στον πάγκο των Περιστεριωτών. Ο Ατρόμητος προέρχεται από την εντός έδρας ήττα με 0-2 από τον Άρη, και πλέον ψάχνει μια νίκη που θα του ανεβάσει την ψυχολογία και θα του δώσει μεγαλύτερη ασφάλεια εν όψει των Play-off καθώς βρίσκεται 7 βαθμούς από την τελευταία  Κηφισιά και θέλει να μπει με όσο το δυνατόν περισσότερους βαθμούς γίνεται για να εξασφαλίσει την παραμονή χωρίς προβλήματα. Αγωνιστικά εκτός βρίσκονται αρκετά βασικά γρανάζια της ομάδας, με τους Ασεβέδο, Ερλινγκμαρκ και Γιουμπιτάνα να είναι εκτός λόγω τραυματισμών, ενώ ο Καμαρά εκτίει την ποινή του λόγω καρτών. 

Η αποστολή του Ατρομήτου

Τσιντώτας, Μαρκετζάνι, Δήμος, Κιβρακίδης, Κεσχρίντα, Πομόνης, Τσακμάκης, Τζαβέλλας, Αθανασίου, Ντε Μποκ, Γκονθάλεθ, Κούντε, Φριντζόνσον, Κούεν, Ρομπάιγ, Βρακάς, Ντιρκς, Βέργος, Βαλένσια, Αντζιέλσκι, Τζοβάρας.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code