ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

NBA: Φοβερός Γιάννης και νίκη των Μπακς στην Μινεσότα

 


Το σημαντικότερο εκ των δέκα παιχνιδιών της χθεσινής αγωνιστικής ήταν το εκτός έδρας παιχνίδι των Μπακς με τους πρώτους στη Δυτική Περιφέρεια Τίμπεργουλβς, το οποίο είχε νικητές τα "ελάφια", με ηγετική εμφάνιση του Γιάννη Αντετοκούνμπο.

Το παιχνίδι στη Μινεσότα ξεκίνησε επί ίσοις όροις. Με τον Μπρουκ Λόπεζ να πιάνει φωτιά νωρίς στο παιχνίδι από την περιφέρεια, πετυχαίνοντας τέσσερα γρήγορα τρίποντα στην πρώτη περίοδο, οι Μπακς έκλεισαν το πρώτο δωδεκάλεπτο με προβάδισμα τεσσάρων πόντων. Στη δεύτερη περίοδο, όμως, οι "λύκοι" ανέβασαν στροφές αμυντικά, με το σκορ στην ανάπαυλα να είναι 57-51 υπέρ των γηπεδούχων Τίμπεργουλβς. Η τρίτη περίοδος ήταν μία διαφορετική ιστορία. Η ομάδα του Έλληνα σούπερσταρ κατέβασε τα ρολά στη Μινεσότα, ενώ ταυτόχρονα ένα σερί 12-0 σημάδεψε το αποτέλεσμα της περιόδου που ήταν 36-13 υπέρ των Μπακς, οι οποίοι μπήκαν στην τέταρτη περίοδο με ένα προβάδισμα 17 πόντων. Παρά την προσπάθεια των "λύκων" και κυρίως των δύο All-Star τους, Άντονι Έντουαρντς (28π, 9ρ, 5α) και Καρλ-Άντονι Τάουνς (22π, 14ρ, 3α), δεν κατάφεραν να κλείσουν την διαφορά που δημιούργησαν οι φιλοξενούμενοι, με το τελικό σκορ να διαμορφώνεται στο 112-107 υπερ των Μπακς. Να σημειωθεί ότι ο Γιάννης Αντετοκούνμπο μέτρησε 33 πόντους 13 ριμπάουντ και 5 ασίστ, ενώ ο Ντέμιαν Λίλαρντ παραλίγο να πετύχει triple-double, αφού είχε 21 πόντους 9 ριμπάουντ και 10 ασίστ.

Από τα υπόλοιπα παιχνίδια ξεχώρισαν η νίκη των καυτών Γουόριορς, που μετράνε 10 νίκες στα τελευταία 12 παιχνίδια τους, η δεύτερη συνεχόμενη ήττα των Σανς, που πλέον βρίσκονται στην όγδοη θέση της πολύ ανταγωνιστικής Δυτικής Περιφέρειας, και η ισοπεδωτική νίκη των Θάντερ επί των Γουίζαρντς με 41 πόντους, που πλέον γλυκοκοιτάζουν την πρώτη θέση στην κατάταξη της Δύσης.

Άλλα νέα που έκαναν αίσθηση στον χώρο του NBA είναι η ανανέωση του συμβολαίου του προπονητή των Γουόριορς, Στιβ Κερ, για δύο ακόμα έτη, καθώς και το γεγονός ότι ο Κέβιν Ντουράντ πέρασε στην λίστα των κορυφαίων σκόρερ όλων των εποχών τον Καρμέλο Άντονι, και πλέον βρίσκεται στην ένατη θέση, 306 πόντους μακριά από την όγδοη θέση που ανήκει στον Σακίλ Ο'Νιλ.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα:

Λος Άντζελες Λέικερς - Σαν Αντόνιο Σπερς 123-118

Φιλαδέλφια Σίξερς - Κλίβελαντ Καβαλίερς 104-97

Ατλάντα Χοκς - Τορόντο Ράπτορς 121-123

Νιου Όρλεανς Πέλικανς - Μαϊάμι Χιτ 95-106

Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ - Ουάσινγκτον Γουίζαρντς 147-106

Μέμφις Γκρίζλις - Λος Άντζελες Κλίπερς 95-101

Χιούστον Ρόκετς - Φοίνιξ Σανς 114-110

Πόρτλαντ Τρέιλ Μπλέιζερς - Ντένβερ Νάγκετς 112-127

Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς - Σάρλοτ Χόρνετς 97-84

Μινεσότα Τίμπεργουλβς - Μιλγουόκι Μπακς 107-112

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code