ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

LA LIGA MATCHDAY 25:Ξέσπασε με πεντάρα η Ατλέτικο

 



Μετά την ήττα σοκ από την Σεβίλλη η Ατλέτικο σκόρπισε με 5 γκολ την Λας Παλμάς και επέστρεψε στις νίκες.Νίκη δύσκολη και για την Μπαρτσελόνα στην έδρα της Θέλτας ενώ ισόπαλες έμειναν Βαλένθια και Σεβίλλη.


Ατλέτικο Μαδρίτης 5-0 Λας Πάλμας

Επίδειξη δύναμης 

Δεν άφησε περιθώρια η Ατλέτικο και επικράτησε με 5-0.Στο πρώτο ημίχρονο δύο γκολ έβαλε ο Λιορέντε ενώ στο δεύτερο ημίχρονο ήταν η σειρά του Κορέα να πάρει σκυτάλη στον πίνακα των σκόρερ βάζοντας και αυτός δύο γκολ.Το τελικό αποτέλεσμα διαμόρφωσε ο Μέμφις Ντεπάυ μετά από ασίστ του Ρικέλμε.Στην 4η θέση με 51 βαθμούς βρίσκεται η Ατλέτικο στο -3 από την Μπαρτσελόνα.


Οσασούνα- Κάντιθ 2-0



Με υπογραφή Μπούντιμιρ


Παρά την νωχελική αρχή της η Οσασούνα κατάφερε να επικρατήσει με δύο τέρματα που πέτυχε ο Μπούντιμιρ στο 63ο λεπτό και στις καθυστερήσεις του αγώνα.Στον βαθμολογικό πίνακα βρίσκεται στην 11η θέση με 32 βαθμούς ενώ αντίστοιχα η Κάντιθ είναι στην 18η θέση χωρίς νίκη στις τελευταίες πέντε αναμετρήσεις.

Θέλτα-Μπαρτσελόνα 1-2 



Με σωτήρα Λέβα


Λίγο πριν το ημίχρονο ο Λεβαντόφσκι έκανε το 0-1.Στην επανάληψη ο Άσπας ισοφάρισε για τους γηπεδούχους και όλα έδειχναν να μοιράζονται οι δύο ομάδες τον βαθμό της ισοπαλίας.Στο 97ο λεπτό όμως η Μπαρτσελόνα πήρε την νίκη χάρη στον Πολωνό στράικερ.Με αυτή την νίκη διατηρήθηκε στην τρίτη θέση και στο +3 από Ατλέτικο.Η Θέλτα του Δουβίκα ο οποίος αγωνίστηκε για πέντε λεπτά προς το τέλος του αγώνα,στον βαθμολογικό πίνακα είναι στους 20 βαθμούς και στην 17η θέση έχοντας 1 νίκη στα πέντε τελευταία παιχνίδια.


Βαλένθια - Σεβίλλη 0-0 



Έμειναν στο μηδέν 

Παρά τις χαμένες ευκαιρίες Βαλένθια και Σεβίλλη έμειναν στο μηδέν και μοιράστηκαν βαθμούς.Στην 14η θέση η Σεβίλλη με 24 βαθμούς στην 8η η Βαλένθια με 36 βαθμούς.


Σημερινές αναμετρήσεις 18/2 


 15:00 Ράγιο Βαγιεκάνο - Ρεάλ Μαδρίτης 

17:15 Γρανάδα- Αλμέρια 

19:30 Μαγιόρκα- Ρεάλ Σοσιεδάδ

22:00 Μπέτις- Αλαβές 

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code