ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

BUNDESLIGA 22 MATCHDAY:Δεν αφήνουν την πρώτη θέση


Άλλη μία νίκη για την Μπάγερ,άνετους τρεις βαθμούς για την Λειψία ενώ η Ντόρτμουντ δεν κατάφερε να πάρει το τρίποντο εκτός έδρας.Στους 8 βαθμούς η διαφορά από την Μπάγερν η οποία αναμετριέται σήμερα με την Μπόχουμ.


 Βόλφσμπουργκ-Ντόρτμουντ 1-1




Δεν κατάφεραν να πάρουν την νίκη παρά τις ευκαιρίες

Αν και προηγήθηκε νωρίς η Ντόρτμουντ με τον Φυλκρούγκ μόλις στο 8ο λεπτό και ενώ είχε ευκαιρίες για προβάδισμα στο σκορ δεν τις αξιοποίησε και ισοφαρίστηκε στο δεύτερο ημίχρονο από την κεφαλιά του Γκέρχαρντ.Με αυτό το αποτέλεσμα έμεινε στην 4η θέση με 41 και στο -5 από Στουτγκάρδη.Η Βόλφσμπουργκ έμεινε στην 11η θέση με 24 βαθμούς μετρώντας παράλληλα 4 ισοπαλίες σε 5 παιχνίδια.Αυτό ήταν το 11ο γκολ του Φυλκρούγκ στο πρωτάθλημα.



Μάιντζ- Άουγκσμπουργκ  1-0



Νίκη ανάσα για τους γηπεδούχους

Επιτέλους νίκη για την Μάιντζ χάρη στο γκολ του Φαν ντε Μπέργκ λίγο πριν την λήξη του πρώτου ημιχρόνου ενώ ο Αμίρι στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου έχασε πέναλτι για να κάνει το 2-0.Στο βαθμολογικό πίνακα η Μάιντζ έχει πλέον 15 βαθμούς στην προτελευταία θέση της βαθμολογίας.Βαρύ το κλίμα για τους φιλοξενούμενους καθώς δεν έχουν νίκη στα τελευταία τέσσερα παιχνίδια και είναι στην 13η θέση με 23 βαθμούς.


Ντάρμσταντ - Στουτγκάρδη 1-2



Αντέξε με 10 παίκτες και πήρε την νίκη 

Παρά το γεγονός ότι ο     Στένζελ  άφησε την ομάδα του με δέκα παίκτες στο πρώτο ημίχρονο η Στουτγκάρδη με το γκολ του Γκιρασί στο 14ο λεπτό πήρε τους τρεις βαθμούς και είναι στο -4 από Μπάγερν.Η Ντάρμσταντ συνεχίζει την καθοδική της πορεία στην τελευταία θέση του πίνακα με 12 βαθμούς.


Χάιντερχαιμ- Μπαγερ Λεβερκούζεν 1-2 


Άλλη μία νίκη 

H Μπάγερ κατέγραψε άλλη μία νίκη και συνέχισε την αήττητη πορεία της ισοφαρίζοντας το ρεκόρ των 32 αγώνων δίχως ήττα ένα φοβερό επίτευγμα για την ομάδα του Τσάβι Αλόνσο.Ένα γκολ σε κάθε ημίχρονο σημειώθηκαν με τους Φριγπονγκ και Άντλι να πετυχαίνουν από ένα τέρμα.Οι γηπεδούχοι μείωσαν στις καθυστερήσεις με τον Κλάιντινστ.Στους 58 βαθμούς η Μπάγερ έχοντας όμως έναν αγώνα λιγότερο οι Βαυαροί.Η Χάιντερχαιμ είναι στην 10η θέση με 27 βαθμούς.


Χοφενχάιμ - Ούνιον Βερολίνου 0-1




Πήρε την νίκη στο τέλος 


Σε ένα ματς με πολλές μονομαχίες η Ούνιον στο 84ο λεπτό πήρε την νίκη και με τις 2 σερί  νίκες που έχει έφτασε στους 24 βαθμούς και στην 12η θέση.Χωρίς νίκη στα τελευταία πέντε παιχνίδια παραμένει η Χόφενχαιμ.


Λειψία - Γκλάντμπαχ 2-0 



Άνετη  επικράτηση 

Με δύο τέρματα των Σίμονς και Οπέντα η Λειψία πήρε τους τρεις βαθμούς.Στο βαθμολογικό πίνακα έφτασε τους 40 βαθμούς και είναι στην 5η θέση.Χωρίς νίκη παραμείνει σε 5 αγώνες η Γκλάντμπαχ μένοντας με 22 βαθμούς στην 14η θέση.


Σημερινές αναμετρήσεις 18/02:

16:30   Φράιμπουργκ - Άιντραχτ Φρανκφούρτης 

18:30 Μπόχουμ - Μπάγερν Μονάχου 



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code