ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Κίνδυνος να χάσει το παιχνίδι στα δικαστήρια ο Βόλος μετά την ρατσιστική επίθεση στον Τετέι


Μπλεξίματα αναμένεται να έχει ο Βόλος και ο Αχιλλέας Μπέος καθώς όπως φαίνεται και σε βίντεο που ανήρτησε η Κηφισιά φέρεται ο πρόεδρος της Θεσσαλικής ομάδας να αποκαλεί τον ποδοσφαιριστή της γηπεδούχου ομάδας Ανδρέα Τετέι ως "μαϊμού" για ένα φάουλ. 

Ο Βόλος ισχυρίζεται ότι αποκάλεσε το φάουλ "μαϊμού" και όχι των ποδοσφαιριστή της Κηφισιάς. Μένει να φανεί αν θα ασκήσει δίωξη ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας και θα οδηγηθούν οι δυο ομάδες στα δικαστήρια, ενώ αξίζει να αναφέρουμε ότι δεν έχει γραφτεί κάτι από τον παρατηρητή της αναμέτρησης στο φύλλο αγώνα σχετικά με το περιστατικό.


Η ανάρτηση του ποδοσφαιριστή Ανδρέα Τετέι σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης:

"Ας μπει ένα τέλος στα φαινόμενα ρατσισμού στον αθλητισμό και την κοινωνία μας! Δεν πάει άλλο! Ο αθλητισμός οφείλει να είναι ένα πεδίο ευγενούς άμιλλας και όχι εξαπόλυσης ρατσιστικών σχολίων και τακτικών". 


Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Κηφισιάς: 

"Σε συνέχεια της καταγγελίας που έκανε ο Ανδρέας Τετέι, μετά από την ολοκλήρωση της αναμέτρησης με την ΠΑΕ Βόλος ΝΠΣ, την Κυριακή 11 Φεβρουαρίου 2024, παρουσιάζουμε ως ΠΑΕ Κηφισιά το στιγμιότυπο, στο οποίο φαίνεται ξεκάθαρα ο αξιωματούχος της ΠΑΕ Βόλος ΝΠΣ, που έκανε την ρατσιστική επίθεση στον ποδοσφαιριστή της ομάδας μας. Ο ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΘΕΣΗ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΣ". 

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code