ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Μπερνάρ στην Ατλέτικο Μινέιρο


Το καλοκαίρι λήγει το συμβόλαιο του Μπερνάρ με τον Παναθηναϊκό και ο ίδιος θα επιστέψει στην Βραζιλία για λογαριασμό της Ατλέτικο Μινέιρο.
Ο ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού Μπερνάρ Ντουάρτε ανακοίνωσε χθες μετά τον αγώνα με τον Ολυμπιακό πως δεν θα συνεχίσει να αγωνίζεται στα πράσινα από την νέα αγωνιστική περίοδο.

Όπως ανέφερε ο ίδιος χθες 4/1 μετά τον αγώνα: "Πλησιάζω στο τέλος της χρονικής διάρκειας του συμβολαίου μου με τον Παναθηναϊκό. Η αλήθεια είναι πως συζήτησα με τον Παναθηναϊκό και περίμενα μια τελική απάντηση επί ένα μήνα αλλά δεν την είχα.

Και αυτό με οδήγησε να διαπραγματευτώ με άλλη ομάδα, από εκεί και πέρα καταλαβαίνετε βεβαίως πως υπήρχαν αρκετοί σύλλογοι και σε Βραζιλία και στην Ευρώπη που με ήθελαν και με ζητούσαν, αναγκάστηκα να διαπραγματευτώ μαζί τους και τελικά έχουμε την κατάληξη που όλοι ξέρετε. 

Αλλά θέλω να διαβεβαιώσω άπαντες πως μέχρι να φύγω θα δίνω το παν, τη μεγαλύτερη μου δυνατότητα και το 100% να παίξω μέχρι και να φύγω με μεγάλο σεβασμό και αυτοπεποίθηση".

Η συμφωνία του Βραζιλιάνου ποδοσφαιριστή με την Ατλέτικο Μινέιρο ανακοινώθηκε σήμερα και ο παίκτης υπέγραψε συμβόλαιο μέχρι τον Δεκέμβριο του 2024. Θυμίζουμε ότι με τον Παναθηναϊκό σε 70 συμμετοχές πέτυχε επτά γκολ και έδωσε δέκα ασίστ.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code