ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Θεωρίες συνωμοσίας και επαγγελματίες ψεύτες εν Ελλάδι


 Για δεύτερη σερί χρονιά , οι φίλοι της Ένωσης , ζούνε ένα θέατρο του παραλόγου.

Έναν πόλεμο προπαγάνδας, από Μ.Μ.Ε. φιλικά προσκείμενα στις αντίπαλες ομάδες και οι ‘’Κιτρινόμαυροι’’ είναι αναγκασμένοι να ακούνε το μακρύ και το κοντό του οποιουδήποτε .Μιας και  όλοι πρέπει να δείξουν ως ευνοημένη την πρωταθλήτρια και την ομάδα τους ως την πιο αδικημένη των τελευταίων ετών !

Βέβαια μερικοί δεν γεννηθήκαμε χθες , έχουμε δει πραγματικές σφαγές και έχουμε διαβάσει δηλώσεις σαν του Αλεξανδρή ή του … Τζόρτζεβιτς που έλεγε ότι ‘’πέφταμε έξω από την περιοχή για να εκτελεί τα φάουλ ο Ριβάλντο ‘’ .

Χθες όμως, ήρθε η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι . Ενώ η ΑΕΚ  κέρδιζε , τον ΠΑΣ  Γιάννινα  ,με 3-2 , ανακάλυψαν ορισμένοι χέρι του Πόνσε και δεν πείθονται ακόμα και εάν τους μιλήσει η ίδια η μπάλα ! Έχουν ποτίσει , φαίνεται, με προπαγάνδα και με ψέματα δήθεν αναλυτών διαιτησίας λες και είναι αναγκασμένοι οι ΑΕΚτζήδες να απολογούνται για κάθε μία φαντασίωση του καθενός !

Πάμε και λίγο παρακάτω . Η ΑΕΚ πέρυσι , ‘’σφαγιάστηκε’’ στη Λεωφόρο , όπου και δεν ήταν καλή αγωνιστικά. Δεν της δώσανε πέναλτι στη Νίκαια , όπου τα ‘’χρειάστηκε’’ για να κερδίσει .Στο ‘’Καραϊσκάκης’’ , δεν αποβλήθηκε ο Εμβιλά και στη τελευταία φάση του παιχνιδιού δεν της δώσανε πέναλτι , του Πασχαλάκη πάνω στον Μάνταλο . Αποκορύφωμα όμως, ήταν το ακυρωμένο γκολ του Άμραμπατ στη Τούμπα ,για τα play-off όπου απολύτως κανένας δεν κατάλαβε τον λόγο της ακύρωσης του τέρματος. Σε ένα ματς που εάν η Ένωση έχανε , κινδύνευε να πέσει στη τέταρτη θέση. Οι περισσότερες ομάδες θα λιποθυμούσαν οι ‘’Κιτρινόμαυροι’’ φύγανε με το διπλό με τη γκολάρα του Αραούχο .

Τέλος για να μην παρεξηγηθώ ,δεν λέω ότι η Ένωση ήταν ή είναι  η αδικημένη της υπόθεσης. Σε ένα πρωτάθλημα θα έχουμε και καλές και κακές διαιτησίες , άλλες φορές θα ευνοηθεί ο ένας , άλλη φορά ο άλλος. Δυστυχώς όλα στην αθλητική ζωή είναι . Απλά μην κάνετε το άσπρο μαύρο και μην μας συμπεριφέρεστε σαν ‘’πρόβατα’’. 

Ας απολαύσουμε ένα από τα καλύτερα πρωταθλήματα όλων των εποχών στη χώρα μας ,χωρίς να σκαρφιζόμαστε αηδίες και ας αναλογιστούμε  από πότε μπορούμε και παρακολουθούμε ένα τέτοιο θέαμα ,χωρίς πληρωμένους προπονητές από άλλες ΠΑΕ !


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code