ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Ολυμπιακός - Φερεντσβάρος: Τα... "μαλλιά" του Αλεξανδρή και τα δύο νοκ άουτ που ξεχάστηκαν γρήγορα!

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται τη Φερνετσβάρος στο πλαίσιο των "32" του Conference League και το Sportsnewsgreece ξεθάβει τα προηγούμενα ραντεβού των δύο ομάδων.

Είναι αλήθεια πως οι περισσότεροι δεν θα θυμούνται... είτε λόγο του χαμηλού διακυβεύματος των τότε αναμετρήσεων, είτε λόγω του νεαρού της ηλικίας, ωστόσο οι "ερυθρόλευκοι" έχουν αντιμετωπίσει ξανά τον ουγγρικό σύλλογο στο παρελθόν. Επρόκειτο για τις δύο μάχες που δόθηκαν το μακρινό 1996 στο πλαίσιο του πρώτου γύρου του Κυπέλλου UEFA.

Με προπονητή τον Ντούσαν Μπάγεβιτς ο οποίος είχε μόλις αφιχθεί στο λιμάνι, ο Ολυμπιακός γνώρισε ήττα με 3-1 στη Βουδαπέστη. Στον επαναληπτικό του "Γ. Καραϊσκάκης" ήρθε ισόπαλος με 2-2, σε μία αναμέτρηση η οποία βάσει εικόνας θα μπορούσε να έχει εντελώς διαφορετική εξέλιξη. 

Τα τέρματα των Πειραιωτών προήλθαν από τους Ίβιτς και Νταμπίζα, ενώ ο κόσμος είδε την ομάδα του να καταγράφει τρία δοκάρια! Ένα εξ αυτών προήλθε από τον άτυχο Αλέκο Αλεξανδρή, ο οποίος κρίθηκε μοιραίος, καθώς στον πρώτο αγώνα που έλαβε χώρα στην Ουγγαρία αστόχησε προ κενής εστίας.

Μπορεί λοιπόν το ευρωπαϊκό όνειρο των "ερυθρόλευκων" να έσβησε γρήγορα εκείνη τη χρονιά, ωστόσο η σεζόν ολοκληρώθηκε με πρωτάθλημα. Ήταν ουσιαστικά το πρώτο και καθοριστικό για να βγει ο σύλλογος από τα "πέτρινα χρόνια, ώστε μετέπειτα να χτιστεί η αυτοκρατορία του Σωκράτη Κόκκαλη.



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code