ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Μεντιλίμπαρ: "Είμαστε έτοιμοι να αντιμετωπίσουμε κάθε αντίπαλο"


Στις πρώτες του δηλώσεις, μετά την κλήρωση με την Μακάμπι για την φάση των "16" του Conference League, προχώρησε ο προπονητής του Ολυμπιακού, Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ.

Αναλυτικά όσα είπα ο Ισπανός κόουτς:

Για την κλήρωση με τη Μακάμπι: "Έχουν το σεβασμό μας γιατί προκρίθηκαν πριν από εμάς. Δεν γνωρίζω πολλά για τη Μακάμπι. Γνωρίζω τον Σαμπορίτ που έπαιζε στην Αθλέτικ Μπιλμπάο. Το πρώτο ματς θα είναι στην έδρα μας και το άλλο εκτός, αλλά δεν θα είναι εύκολο για εμάς. Πρέπει να προσέξουμε πολύ".

Σχετικά με τη βελτίωση του Ολυμπιακού στα τελευταία παιχνίδια: "Πρέπει να σκεφτόμαστε πως τα πράγματα είναι καλά. Έχουμε περιθώρια βελτίωσης σε ατομικό και ομαδικό επίπεδο, γιατί οι αντίπαλοι θα είναι πιο μεγάλοι και πιο δύσκολοι. Γι' αυτό πρέπει να συνεχίσουμε να δουλεύουμε. Όλοι είμαστε έτοιμοι να αντιμετωπίσουμε κάθε αντίπαλο".

Για το ότι χθες οι οπαδοί του Ολυμπιακού ζητούσαν το ευρωπαϊκό: "Αυτό είναι το κακό, όταν πηγαίνουν άσχημα τα πράγματα νομίζεις ότι δεν υπάρχει ελπίδα. Όταν νικάς σε  2-3 ματς, νομίζεις ότι μπορείς να κατακτήσεις τα πάντα. Βήμα-βήμα, πρέπει να συγκεντρωθούμε στο ματς του πρωταθλήματος και συνέχεια θα δούμε. Με ηρεμία πιστεύω πως θα προχωρήσουμε".

Για το ότι το πρώτο μας θα γίνει εντός και η ρεβάνς εκτός: "Στη θεωρία είναι κακό. Το δεύτερο παιχνίδι πρέπει να γίνεται στην έδρα σου για να έχεις την ώθηση των φιλάθλων. Για μένα δεν έχει σημασία καμία, θα προσπαθήσουμε να παίξουμε καλά και στις δυο έδρες".

Για τα πολλά παιχνίδια που θα έχει Ολυμπιακός, με υποχρεώσεις Πέμπτη-Κυριακή: "Καλό είναι αυτό, αυτό θέλαμε. Μέχρι πέρυσι εγώ έπαιζα κάθε Κυριακή και είχα χρόνο να προετοιμάσω την ομάδα, αλλά και το ματς μεσοβδόμαδα δεν είναι πρόβλημα".

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code